Svaka joj čast!

Kate Middleton jednim je potezom rastopila sve, pogledajte što je učinila kada je vidjela djevojčicu koja plače zbog nje

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 2 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 1 Princ William Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton +14 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton iznenadila je obožavatelje na ulicama Londona, među kojima je bila i djevojčica koja nije mogla obuzdati emocije i suze kada ju je ugledala.

Fotografije djevojčice koja se slomila i rasplakala u Windsoru nakon što je iznenada ugledala Kate Middleton obišle su svijet i dirnule mnoga srca, naročito obožavatelja kraljevske obitelji. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Princeza od Walesa kleknula je i zagrlila djevojčicu koja se od uzbuđenja što je vidi rasplakala dok se na ulicama Londona slavila krunidba kralja Charlesa

"Želiš li zagrljaj?" upitala ju je Kate kada je kleknula pored nje, na što joj je djevojčica potvrdno odgovorila, a prizor je sve rastopio.

Nekoliko trenutaka su razgovarale, a pridružio im se i princ William, kojeg su okupljeni građani upitali kako mu je otac.

"Mislim da ga je noćas bolio vrat zbog krune. Vraški je teška", otkrio je William.

On i Kate strpljivo su pozirali su za selfije dok su se nenajavljeno pojavili u šetnji uoči krunidbenog koncerta koji je održan u Windsoru pred 20 tisuća ljudi, a na kojem su nastupili Katy Perry, Take That, Nicole Scherzinger, Lionel Richie i drugi. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene