na sve je mislila!

Pogledajte kako se Kate Middleton uskladila sa svojom mini kopijom, njihova sličnost nikad nije bila očitija!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Princeza Charlotte Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Kate Middleton Krunidba kralja Charlesa III. Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Princ Louis i princeza Charlotte - 7 Princ Louis i princeza Charlotte - 6 Princ Louis i princeza Charlotte - 5 +20 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 Galerija

Kate Middleton pomno je birala svoj nakit za krunidbu, a usput se i modno uskladila s princezom Charlotte.

Princ i princeza od Walesa William i Kate na krunidbu kralja Charlesa došli su u pratnji svoje dvoje mlađe djece, princeze Charlotte (8) i princa Louisa (5).

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Osmogodišnja princeza za tu se prigodu modno uskladila sa svojom mamom. Naime, obje su nosile srebrne tijare u obliku vijenca, a Kateina je bila nešto bogatija od Charlotteine. Preslatka princeza na fotografijama s krunidbe izgleda kao preslika svoje mame i sličnost nikada nije bila očitija.

Inače, Kate je svojim odabirom nakita za krunidbu odala i počast pokojnim članicama kraljevske obitelji. Nosila je biserne naušnice koje su nekoć pripadale princezi Diani te ogrlicu The George VI Festoon, koju je kraljica Elizabeta II. dobila na poklon od svojeg oca, kralja Đure VI.

Najstarije dijete Williama i Kate, devetogodišnji princ George, na ceremoniji krunidbe dobio je ulogu paža, što je njegova prva službena kraljevska dužnost.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 +35 Princ Harry - 4 Celebrity Princ Harry među zadnjima je stigao u Westminstersku opatiju, evo u čijem je društvu bio i kako je izgledao taj trenutak!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 +30 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene