nikad prežaljena

Britanci nisu zaboravili svoju omiljenu princezu Dianu, pogledajte kako su joj odali počast na krunidbi kralja Charlesa

Princeza Diana Princeza Diana Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. Princeza Diana Kraljevski fanovi Građani na krunidbi kralja Charlesa - 1 Građani na krunidbi kralja Charlesa - 2 Građani na krunidbi kralja Charlesa - 3 Građani na krunidbi kralja Charlesa - 4 Građani na krunidbi kralja Charlesa - 5 +9 Građani na krunidbi kralja Charlesa - 6 Galerija

Dio okupljenih ispred Westminsterske opatije, koji su došli svjedočiti krunidbi kralja Charlesa III., transparentima je odao počast pokojnoj princezi Diani.

Londonske ulice preplavljene su ljudima koji su došli svjedočiti krunidbi kralja Charlesa III., od kojih su deseci tisuća danima kampirali oko Westminsterske opatije kako bi mogli svjedočiti povijesnom događaju.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. pazilo se baš na sve! Sve što trebate znati o krunidbi kralja Charlesa: Kako će izgledati cijela ceremonija, raspored i koji su to njegovi posebni zahtjevi!

Svojega novog kralja Britanci su došli pozdraviti raznim obilježjima posvećenima njemu, no mnogi su se prisjetili i njegove bivše supruge, pokojne princeze Diane.

Obožavanoj Diani Britanci su odali počast raznim transparentima s njezinim likom, dok se lice Charlesove sadašnje supruge, kraljice pratilje Camille, moglo vidjeti samo na pomalo zastrašujućim maskama koje su nosili neki od okupljenih.

Nisu svi došli ni odati počast svojem novom kralju i dio okupljenih napisima je jasno izrazilo svoje stavove protiv monarhije.

Podsjetimo, Princeza Diana i princ Charles vjenčali su se 29. srpnja 1981. u katedrali sv. Pavla u Londonu, a njihovu svadbenu ceremoniju na televiziji je gledalo 750 milijuna ljudi u 74 zemlje.

Dan kad su Diana i Charles izgovorili sudbonosno da u Velikoj Britaniji bio je toliko važan da je proglašen državnim praznikom, a na londonskim ulicama bilo je oko 600.000 građana koji su htjeli pozdraviti par.

Princeza Diana bila je jedna od najfotografiranijih žena na svijetu te su je mediji pratili u stopu, baš kao i kobne večeri 31. kolovoza 1997. kada se Mercedes u kojem se vozila s vozačem Henrijem Paulom i svojim ljubavnikom Dodijem Fayedom zabio u betonski stup unutar tunela u Parizu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Prinčevi Harry i William Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry - 1 +25 Princ Harry - 2 Celebrity Princ Harry konačno se pojavio u Londonu, a način na koji je doputovao nitko nije očekivao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene