Nevjerojatne transformacije!

Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 4 Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 Survivor zajednička večera - 12 Survivor zajednička večera - 13 Survivor zajednička večera - 11 Survivor zajednička večera - 9 Survivor zajednička večera - 8 Survivor zajednička večera - 6 +20 Survivor zajednička večera - 7 Galerija

Kandidati Survivora otuširali su se i našminkali prvi put nakon duga dva mjeseca, nakon čega su se i divili jedni drugima.

U nadolazećoj fazi Survivora dolazi do spajanja timova i kandidati su se oprostili sa svojim kampovima.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Počinje avantura Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

"Tužna sam jer je sve prebrzo prošlo. Doživjeli smo više od tisuću i dobrih i loših emocija na ovom otoku. Mislim da smo i mi crveni i plavi u nekoj harmoniji jer smo prešli velik put i ostvarili svoj prvi cilj, a to je početak zajedničkog života", kazala je Draga.

Kako bi dolično obilježili početak zajedničkog života, kandidati su dobili priliku oprati se u čistoj vodi i sa šamponima, i to prvi put nakon duga dva mjeseca. No to nije sve, uskoro su došli i u ruke frizera, pa su s novim i urednim frizurama još uljepšani i šminkom.

"Napokon sam svoja i osjećam se fenomenalno", rekla je Sanja.

"Nikada nisam nosio bradu, ovo je prvi put da je imam. Najveći dojam na mene ostavilo je ogledalo i moj odraz u njemu", kazao je Kalu.

"Lijepo su me isfenirali i našminkali. Osjećam se super", dodala je Nataša poslije beauty-tretmana.

Zajedno su se okupili u posebnom ozračju, pa su bili iznenađeni izgledom jedni drugih.

"Posebno sam iznenađena Sanjom. Jako lijepo izgleda", komentirala je Anja.

Međusobno su razgovarali o raznim temama, a Anđelu je najviše zanimalo tko je slobodan od članova u crvenom timu, pa je saznala da su zapravo svi u vezi. David je pohvalio Natašin izgled.

"Volim plavuše", priznao je.

Nakon razgovora sjeli su za stol i zajedno večerali. Razgovor o zajedničkom životu otvorio je i neke nezgodne teme, poput kasnonoćnih razgovora ili kuhanja, gdje je Luka napomenuo da se oni koji misle dokasna biti budni moraju udaljiti iz kampa jer crveno pleme ide spavati rano poput kokoši.

 

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Ella Dvornik Ella Dvornik Alka Vuica Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Provokativni video Elle Dvornik i Alke Vuice: Jedna je u donjem rublju, a druga u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene