prije je to bilo rijetko

Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +20 Jelena Perčin - 6 Galerija

Jelena Perčin u posljednje vrijeme baš blista, iako je nedavno priznala da joj razvod s Momčilom Otaševićem nije lako pao.

Naša glumica Jelena Perčin nije krila da joj je razvod od kolege glumca Momčila Otaševića teško pao, a koji je sama potvrdila početkom godine.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Tajne njezina majčinstva Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

No 42-godišnja Jelena u posljednje se vrijeme počela sve češće pojavljivati u javnosti i na raznim događanjima, na kojima blista i privlači poglede svojom ljepotom.

A njezini su obožavatelji sada primijetili da je postala aktivnija i na društvenim mrežama, točnije na svom profilu na Instagramu, gdje se rijetko oglašavala, ali sada rado dijeli trenutke sa svojim pratiteljima.

Jelena je nedavno zablistala u solo izlasku za koji se posebno dotjerala i otputila na predstavljanje hrvatskog izdanja jednog časopisa. Za tu je prigodu odabrala malu crnu haljinu i sandale, u kojima su do izražaja došle njezine gole noge, a dobro raspoložena pozirala je i pred fotografima.

Bio je to jedan od njezinih solo izlazaka nakon razvoda od crnogorskog glumca Momčila, a o kojem je nedavno progovorila u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu'', rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

''Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek'', rekla je Jelena, koja je s bivšim suprugom ostala u kontaktu zbog dvoje djece koju su dobili u braku.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 9 Celebrity Žanamari pozirala u topiću koji joj je jedva sakrio grudi, javile joj se i poznate Hrvatice: "Kako itko uspije trenirati pored tebe?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene