solo izlazak

Prezgodna Jelena Perčin pokazala noge u kratkoj haljini, razvod joj nije lako pao, ali ona izgleda bolje nego ikad!

Jelena Perčin Jelena Perčin Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin - 6 Jelena Perčin - 4 +13 Jelena Perčin - 3 Galerija

Jelena Perčin pojavila se na predstavljanju novog časopisa u Zagrebu i za to se događanje baš sredila.

Glumica Jelena Perčin zablistala je u solo izlasku za koji se posebno dotjerala i otputila na predstavljanje hrvatskog izdanja jednog časopisa. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

42-godišnja Jelena za tu je prigodu odabrala malu crnu haljinu i sandale, u kojoj su do izražaja došle njezine gole noge, a dobro raspoložena pozirala je i pred fotografima.

Bio je to jedan od njezinih solo izlazaka nakon razvoda od crnogorskog glumca Momčila Otaševića, a o kojem je nedavno progovorila u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu'', rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

''Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek'', rekla je Jelena, koja je s bivšim suprugom ostala u kontaktu zbog dvoje djece koju su dobili u braku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +26 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Svi pričaju o promjeni izgleda Meghan Markle: Mnogi ovo smatraju moćnim potezom, pogledajte što je to točno drugačije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene