kakav duo!

Provokativni video Elle Dvornik i Alke Vuice: Jedna je u donjem rublju, a druga u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom!

Alka Vuica i Ella Dvornik Alka Vuica i Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Ella Dvornik Ella Dvornik Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 2 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik i Alka Vuica na društvenim mrežama najavile su zajednički projekt seksi videom.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik odnedavno pod alteregom Alterella pliva i u glazbenim vodama.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Sada je na svojem profilu na Instagramu najavila suradnju s našom poznatom autoricom i pjevačicom Alkom Vuicom, i to provokativnim videom kojim su raspametile sve redom.

"Presidente, uskoro", tajnovito su napisale uz video u kojem su obje u seksi izdanjima; Ella u donjem rublju i s maskom sa zečjim ušima, a Alka u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Koliko je ta Alka samo HOT žena za svoje godine", "Ovo mora bit vrh", "Wow, jedva čekam", neki su od komentara koje su dobile.

Suradnju su natuknule i jednom ranijom zajedničkom fotografijom, na kojoj je Ella sve iznenadila izgledom, no objasnila je da to nije ona, već Alterella.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, Alka je dugogodišnja prijateljica s Ellinom majkom Danijelom, zbog čega je i Ella od djetinjstva bliska s Alkinim sinom Arijanom, koji joj i pomaže u glazbenoj karijeri.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene