Uvijek znala privući pozornost

S otvorenog dekoltea Alke Vuice prije 16 godina nije bilo lako skinuti pogled, evo kako je tada isticala atribute!

Alka Vuica Alka Vuica Igor Kralj/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 2 +15 Alka Vuica - 5 Galerija

Alka Vuica bila je jedna od uzvanica promocije albuma Hanke Paldum 2007. godine u Zagrebu, a fotografije s tog događanja podsjetile su nas kako je tada izgledala.

Alka Vuica jedno je od zaštitnih lica domaće glazbene scene i tijekom karijere ostvarila je niz suradnji s kolegama i bila im podrška, a 2007. godine nije propustila ni promociju novog albuma Hanke Paldum u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Sada su se pojavile fotografije s tog događanja, koje su nas podsjetile kako je Alka tada izgledala, a vidi se i da je voljela isticati svoju seksepilnu stranu. Na promociju je stigla u bijeloj košulji s dubokim dekolteom koji je ukrasila zlatnom ogrlicom i crnim hlačama, a na usnama je nosila i zavodljiv crveni ruž. Na fotografijama pozira s opernim pjevačem Ronaldom Brausom, s kojim se i družila tijekom večeri.

61-godišnja Alka i danas je aktivna na domaćoj glazbenoj sceni, a poznata je i po tome što na Instagramu objavljuje fotografije na kojima pozira bez trunke šminke na licu te dobiva niz komplimenata na račun izgleda.

Alka iza sebe ima uspješnu glazbenu, ali i kantautorsku karijeru, a upravo su pjesme koje je ona napisala jedne od najromantičnijih koje znamo.

Kako je Alka izgledala prije 16 godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 +17 Ana Obregon - 1 Zanimljivosti Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene