kakva ideja

Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon i Davor Šuker Davor Pongracic/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 1 Ana Obregon - 5 Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 10 Ana Obregon - 9 Ana Obregon - 8 +11 Ana Obregon - 6 Galerija

Ana Obregon i Davor Šuker ljubavnu su vezu započeli 1996. godine, a on ju je htio odvesti i pred oltar, što se na kraju ipak nije ostvarilo.

Španjolska voditeljica i glumica Ana Obregon našla se u središtu pozornosti nakon što se pročulo da je u 69. godini dobila kćer, koju joj je rodila surogat-majka, a mnogi Hrvati odmah su se prisjetili njezine ljubavi s našim nogometašem Davorom Šukerom.

Pogledaj i ovo Davor Šuker nije ga više lako uočiti Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Danas 68-godišnja Ana i 55-godišnji Davor romansu su započeli 1996. godine u Španjolskoj dok je on igrao za Real Madrid. Veza im je potrajala tri godine i Davor je bio odlučan da španjolsku ljepoticu odvede pred oltar. Pale su čak i zaruke koje su lijepu Anu mogle stajati glave. Naime, gostujući u jednoj kulinarskoj emisiji, Ana je otkrila tada nepoznate detalje o tom neslavnom događaju.

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Ana.

Nedugo nakon toga uslijedio je prekid, no unatoč tome Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima, a ona mu je preko društvenih mreža znala čak i čestitati rođendane.

Anu je hrvatska javnost tada pobliže upoznala, a Davor, koji je bio jako zaljubljen, zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Nakon tri godine veze voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je bio angažirao klub Aston Villa.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 +15 Ana Obregon - 5 Celebrity Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +5 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Slovila je kao jedna od najljepših Hrvatica, no tragična vožnja u kobnom automobilu prekinula je sve: "Bila je nespojiva sa životom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene