"Mnogi su ispali smiješni"

Ella Dvornik napokon progovorila o svojem braku, evo kako je komentirala sve glasnija šuškanja o razvodu od Charlesa!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +18 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik konačno se oglasila o šuškanjima da je njezinu i Charlesovu braku došao kraj.

Posljednjih dana naveliko se šuška o razvodu influencerice Elle Dvornik od 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea, s kojim je dobila dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Ella je glasine potaknula objavama na profilu svog alter ega Alterella na Instagramu, a sada se konačno odlučila oglasiti o svemu u novom broju Ekrana Večernjeg lista.

"Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega", izjavila je influencerica, koja odnedavno pliva i glazbenim vodama.

"Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili fake news", dodala je Ella.

Podsjetimo, Glas Istre čak je pisao i kako je Charles svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +25 Rita Ora i Taika Waititi Celebrity Svjetski poznata Albanka preskočila donje rublje i u prozirnoj haljini ponosno pokazala golu stražnjicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene