''Gledam kako pati...''

Daju li posljednje objave Elle Dvornik naslutiti da s mužem Charlesom zbilja nije sve sjajno? ''Reci, dušo, da l' te jako boli?''

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik +22 Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 2 Galerija

Posljednjih nekoliko dana mnogi mediji pišu o tome kako Ella Dvornik i Charles Pearce imaju problema u braku.

Posljednjih nekoliko dana sve se više priča o problemima u braku naše influencerice Elle Dvornik i njezina 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea, s kojim je dobila dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Njezina nova objava na Instagramu samo je dodatno potaknula ta šuškanja. 

Naime, Ella je pozirala u ogledalu u crnom seksi rublju s maskom na glavi. Dok je u jednoj ruci držala mobitel, drugom rukom je pokazala srednji prst.

U pozadini je svirala pjesma od Alke Vuice "Otkad te nema", a u opis fotografije dodala je "POV: snimaš spot s Alkom Vuicom".

Zatim je objavila video u kojem je pjevala: "Kaže da me voli dok ja kačim druge na stori. Gledam kako pati, kako gori. Reci, dušo, da l' te jako boli? Nadam se da - da" te je označila svoj drugi profil "Allterella".

Podsjetimo, prema pisanju Glasa Istre, Charles je svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači, govorim, ono, dupla penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle.

"I sakrijte svoje muževe", dodala je u priči.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Đorđievski, Survivor - 1 Filip Đorđievski, Survivor - 2 Filip Đorđievski, Survivor - 3 Filip Đorđievski, Survivor - 4 +25 Filip Đorđievski, Survivor - 5 Celebrity Filip otkrio što se događalo u plavom timu dok ih nitko nije snimao: "Ispred i iza kamera su dva različita Survivora"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 +27 Sonja Kovač i Ante Burazin Celebrity Sonja Kovač u haljini iz koje grudi ispadaju i kakvu još nijedna Hrvatica nije nosila, ali pravi show nastao je tek kad se okrenula!

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene