evo koji je plan za njega!

Princ Harry konačno se pojavio u Londonu, a način na koji je doputovao nitko nije očekivao!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Prinčevi Harry i William Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry - 2 +19 Princ Harry Galerija

Princ Harry na očevoj će se krunidbi pojaviti tek nakratko, a prema navodima izvora bliskih kraljevskoj obitelji, čak neće biti ni na službenim obiteljskim fotografijama.

Prema izvještajima britanskih medija, ne očekuje se da će princ Harry imati bilo kakvu ulogu na današnjoj proslavi krunidbe svojega oca Charlesa, osim što će se kratko pojaviti u Westminsterskoj opatiji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Iznenađeni? Harry i Meghan konačno javili dolaze li na krunidbu, jedan faktor odigrao je glavnu ulogu u njihovoj odluci!

Izvori su za Daily Mail potvrdili kako nije planirano da se pridruži kraljevskoj obitelji u Buckinghamskoj palači, da sudjeluje na privatnom obiteljskom ručku ili da se čak pojavi na zajedničkim fotografijama. Harry neće sudjelovati ni u povorci koja će krenuti iz Westminsterske opatije niti će se pridružiti svojoj obitelji na balkonu, odakle će tradicionalno pozdravljati okupljene građane.

U Ujedinjeno Kraljevstvo doputovao je komercijalnim letom American Airlinesa i iznenadio ostale putnike koji su bili u njegovu zrakoplovu, prenosi Daily Mail.

Harry je nakon dolaska dobio poziv na ručak u Buckinghamsku palaču koji će biti održan nakon krunidbe, međutim, ne zna se još hoće li ga prihvatiti obzirom na to da se očekuje da će se žuriti kući.

Britanski mediji su izvijestili i da je prebačen u treći red unutar opatije, a sjedit će između Jacka Brooksbanka, supruga princeze Eugenie i princeze Alexandre, rođakinje pokojne kraljice.

Vojvoda od Sussexa već danima nije bio viđen u javnosti i nije bilo znakova da je napustio svoju vilu u Kaliforniji ili stigao u Veliku Britaniju. Buckinghamska palača najavila je prošlog mjeseca da će on prisustvovati krunidbi i očekivalo se da će doputovati dan prije i provesti noć u Frogmore Cottageu na imanju Windsor. Izvori s dvora naglasili su da će on ući u Ujedinjeno Kraljevstvo i izići iz njega u roku od 24 sata. Naime, planira se vratiti odmah nakon dvosatne ceremonije kako bi bio sa svojom suprugom Meghan Markle na četvrtom rođendanu njihova sina Archieja.

Upućeni izvori kažu i da ne može biti isključeno da će neplanirano razgovarati sa svojim ocem nakon što sleti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

"Naravno da nikad ne možeš reći nikad. Sve je moguće, pogotovo s njim, a Njegovo Veličanstvo unatoč svemu voli svojeg sina", izjavio je jedan od izvora.

No drugi smatraju da je to vrlo malo vjerojatno.

"Iskreno govoreći, čini se da je njegov dolazak tamo malo besmislen, ali može barem reći da je došao i potrudio se biti sa svojim ocem na njegov veliki dan", dodao je drugi.

Buckinghamska palača prošlog je mjeseca objavila da sa zadovoljstvom potvrđuje da će Harry prisustvovati očevoj ceremoniji, nakon što se mjesecima nagađalo hoće li on i Meghan možda doći.

Dogodilo se to nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u prosincu objavili šestodijelnu Netflixovu dokumentarnu seriju u kojoj su optužili članove kraljevske obitelji da su ih loše tretirali. Zatim je u siječnju princ objavio intimne detalje privatnog života svoje obitelji u memoarima "Rezerva". Sve je to uslijedilo nakon bombastičnog intervjua koji su imali s Oprom 2021. godine u kojem su tvrdili da ih je jedan od članova obitelji pitao kakvu će boju kože imati njihov sin.

Unatoč tome, kralj Charles želio im je pružiti maslinovu grančicu i pozvao je svojeg sina na krunidbu, na što mu je Harry odgovorio u posljednji čas. Organizatori krunidbe priznali su da su bili pod stresom zbog njegovih planova i da se osjećaju kao da pokušavaju stupiti u kontakt s Marsom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 1 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 3 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 2 Vesna Škare Ožbolt sa sinom Tinom +11 Vesna Škare Ožbolt,sin Tin, muž Zlatko i kćer Valentina. Celebrity Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene