Nije baš sjajno

Samo jedna stvar može pokvariti raskošnu krunidbu kralja Charlesa, ali na to baš nitko ne može utjecati

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles Kate Middleton Princeza Charlotte, princ George i princ William Proba za krunidbu kralja Charlesa - 3 Kralj Charles, Camilla Kralj Charles i Camilla - 2 Kralj Charles Kralj Charles i Camilla - 3 kralj Charles i Camilla - 2 +20 Kralj Charles Galerija

Vremenska prognoza za vikend krunidbe kralja Charlesa ne zvuči baš obećavajuće jer su najavljeni kiša i pljuskovi.

Kralj Charles tijekom vikenda će biti i službeno okrunjen na raskošnoj i religioznoj ceremoniji u Londonu oko koje se pazi baš na svaki detalj, no ipak postoji jedna stvar na koju nitko ne može utjecati, a koja bi možda mogla pokvariti dojam.

Pogledaj i ovo Krunidba kralja Charlesa "Mislio sam da sam lud!" Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

Naime, prognostičari u Velikoj Britaniji najavljuju nestabilno vrijeme s pljuskovima ili dužim kišnim razdobljima za mnoge, potvrdili su iz britanskog meteorološkog ureda u priopćenju za javnost glede prognoze krunidbe.

"Petak će biti sunčan dan uz pljuskove, koji bi povremeno mogli biti jaki s grmljavinom, munjama i tučom. Pljuskovi će zahvatiti većinu dijelova Ujedinjenog Kraljevstva, uključujući London, uz malo dugotrajnije kiše koje će zahvatiti dijelove istočne Škotske", objavili su.

Očekuje se da će subota biti kišna u većem dijelu Ujedinjenog Kraljevstva, a mogućnosti za kišu povećavaju se u Londonu tijekom kasnog jutra, upravo kada počinje krunidba, i nastavit će se tijekom poslijepodnevnog razdoblja.

“U subotu ćemo vidjeti jaku kišu koja će se u ranim satima kretati prema jugozapadu, a tijekom jutra prema sjeveroistoku. Ovo će vjerojatno donijeti malo kiše Londonu oko ručka", rekao je zamjenik glavnog prognostičara Steven Keates.

Unatoč velikim šansama za kišu temperatura u Londonu tijekom vikenda će biti blizu prosjeka, dosezat će 17 do 19 Celzijevih stupnjeva, a najniže noćne temperature bit će oko 11 do 12 stupnjeva.

To će biti vrlo blago u usporedbi s danom krunidbe kraljice Elizabete II. u lipnju 1953. godine, kada je dnevna temperatura iznosila samo 11,8 Celzijevih stupnjeva, prema podacima iz Met Officea.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 9 Celebrity Žanamari pozirala u topiću koji joj je jedva sakrio grudi, javile joj se i poznate Hrvatice: "Kako itko uspije trenirati pored tebe?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene