Izrazi sve govore

Kraljevska obitelj stigla na probu za povijesni dan, neki s lica nisu mogli sakriti da im baš nije svejedno!

Proba za krunidbu kralja Charlesa Proba za krunidbu kralja Charlesa Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princeza Charlotte Princ George i princ William Princeza Charlotte Kate Middleton Princeza Charlotte, princ George i princ William Proba za krunidbu kralja Charlesa - 3 Camilla Parker Bowles Proba za krunidbu kralja Charlesa Princeza Charlotte Princeza Charlotte +18 Princeza Charlotte - 3 Galerija

Članovi britanske kraljevske obitelji pojavili su se na probi za krunidbu kralja Charlesa koju iščekuje cijeli svijet.

Princ William i princeza Kate Middleton stigli su u Westminstersku opatiju sa svoje dvoje najstarije djece, princom Georgeom i princezom Charlotte, spremnima za probu krunidbe kralja Charlesa.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Svi zajedno su se pridružili Charlesu i njegovoj supruzi Camilli Parker Bowles, koji nisu skidali osmijehe s lica dok s nestrpljenjem iščekuju važan dan. Maleni George bio je odjeven u tamnoplavo odijelo dok je Charlotte, koja je jučer proslavila osmi rođendan, nosila svjetloplavu haljinu i kardigan. Svi zajedno su razgovarali na ulaznim vratima prije nego što su se uputili unutra, a maleni princ i princeza nisu mogli sakriti očitu nervozu zbog velikog dana. 

Proba za krunidbu na rasporedu je samo nekoliko sati nakon što je muškarac uhićen ispred Buckinghamske palače nakon što je navodno vikao 'ubit ću kralja' i bacao patrone za sačmaricu u dvorište. Palača je zatvorena jer je policija uhitila 59-godišnjeg muškarca koji je navodno bio naoružan nožem i patronama.

No to nije zasjenilo današnje događanje koja je posebno važan za 9-godišnjeg princa Georgea, koji je dobio ključnu ulogu na subotnjem događaju. On će imati ulogu jednog od paževa i hodat će iza svog djeda kako bi nosio njegovu odjeću dok ulazi i izlazi iz Westminsterske opatije. Time se ispunila želja njegova oca Williama, koji je želio da ima upravo tu ulogu s obzirom na njegovu ulogu nasljednika.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u izazovnom donjem rublju, a sve je dodatno začinila još jednim seksi detaljem!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain - 1 Jessica Chastain - 2 Jessica Chastain - 3 Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) +12 Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Celebrity Slavna ljepotica drastično promijenila imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, pa je nitko nije prepoznao: "Tko je ova?"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene