Kakva promjena!

Slavna ljepotica drastično promijenila imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, pa je nitko nije prepoznao: "Tko je ova?"

Jessica Chastain - 3 Jessica Chastain - 3 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain - 1 Jessica Chastain - 2 Jessica Chastain - 3 Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) +6 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Galerija

Jessica Chastain drastično je promijenila izgled za dolazak na ovogodišnju Met Galu, čija je tema bila posvećena liku i djelu pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Holivudska glumica Jessica Chastain šokirala je obožavatelje nakon što se neprepoznatljiva pojavila na crvenom tepihu Met Gale i pokazala da je svoju prepoznatljivu crvenu kosu nakratko zamijenila dugim platinasto plavim pramenovima.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski Opa! Bogati dekolte u prozirnoj haljini lako je upadao u oči, ali tek kad se okrenula, imalo se što vidjeti!

46-godišnja zvijezda serije "Velika igra" prošetala se s drastičnom promijenjenim imidžem, zbog kojeg je niti fotografi nisu uspjeli prepoznati.

No izjavila je da njezin novi izgled neće ostati takav zauvijek i da je to bilo jednostavno za Karla, referirajući se na temu "Karl Lagerfeld: Linija ljepote", kojom se odala počast preminulom legendarnom dizajneru.

"Pozirala sam fotografima, a oni su se međusobno ispitivali: 'Tko je ova?' Tek kad sam skinula naočale s lica, neki su me prepoznali", izjavila je Jessica za AP i otkrila da zapravo nije obojila kosu, nego je nosila plavu periku.

"Ovo je za Karla. Nije zauvijek", dodala je. 

"Bog je žena i njezino ime je Jessica Chastain", "Jessica Chastain je razumjela zadatak", komentari su njezinih obožavatelja na društvenim mrežama.

Crvenim se tepihom prošetala u Guccijevoj crnoj haljini bez naramenica prekrivenoj tilom, a koja je imala i šlep. Svoj je izgled dopunila odgovarajućim crnim rukavicama, dugom ogrlicom i crnim sunčanim naočalama, koje je stavljala i skidala za snimanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u izazovnom donjem rublju, a sve je dodatno začinila još jednim seksi detaljem!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner - 3 Kevin Costner i Christine Baumgartner - 1 Kevin Costner i Christine Baumgartner - 2 Kevin Costner, Yellowstone +11 Kevin Costner - 3 Celebrity Kevin Costner razvodi se od lijepe supruge Christine, zna se i što im je presudilo nakon 18 godina braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene