Iznenađeni?

Otkriven pravi uzrok svađe između Williama i Harryja, svemu je presudio incident njima bliske osobe iz 2021. godine?

Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William Princ William i princ Harry - 4 Princ William i princ Harry - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle Princ William i Kate Middleton s djecom Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 +18 Princ Harry - 2 Galerija

Uoči krunidbe kralja Charlesa u javnost je procurio pravi uzrok svađe i loših odnosa između prinčeva Williama i Harryja.

Britanski kraljevski povjesničar Robert Lacey ustvrdio je nakon pomne analize kako je do prekida dobrih odnosa između prinčeva Williama i Harryja djelomično došlo zbog odnosa Meghan Markle prema osoblju palače, to jest problema koje je ona izazvala svojim ponašanjem.

Pogledaj i ovo Kralj Charles "Očajnički pokušaj" Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

Istraga je pokrenuta u ožujku 2021. godine nakon čega su tadašnji aktualni i bivši zaposlenici pozvani da u povjerenju ispričaju svoja iskustva rada za Meghan. Do toga je došlo nakon što je navodno otjerala dvoje osobnih asistenata, a osoblje je u nekoliko navrata bilo poniženo. Meghan od samog početka poriče optužbe o maltretiranju, a njezin glasnogovornik nazvao ih je proračunatom klevetničkom kampanjom koja se temelji na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama. Optužbe su izašle na vidjelo samo nekoliko dana prije njenog kontroverznog intervjua s Oprah Winfrey u ožujku 2021. godine.

Međutim, Lacey je ustvrdio da je navodno loše postupanje s osobljem bio okidač napetosti između prinčeva braće, a William se u cijeloj priči navodno zauzeo za obranu monarhije i institucije.

"William se razišao s Harryjem jer nije smatrao da se Meghan dobro ponaša prema svom osoblju. Nema to veze s rasom, optužena je da je zlostavljala svoje osoblje, a to nije način na koji bi se članovi kraljevske obitelji trebali ponašati", izjavio je Lacey za Sky News.

"Razgovarao sam s ljudima koji su vidjeli te članove osoblja kako plaču, plaču, koji su smatrali da ih je Meghan omalovažavala. Meghan to poriče, ali to je problem. Harry je branio svoju ženu, a William monarhiju", dodao je.

Kraljevska obitelj od tada je odbija objaviti bilo kakve detalje, ali napetosti između bivših zaposlenika kraljevske obitelje i monarhije i dalje su napete uoči povijesne krunidbe kralja Charlesa i kraljice Camille. Vojvoda od Sussexa bit će nazočan povijesnoj ceremoniji, ali Meghan će ostati kod kuće u Kaliforniji, s njihovo dvoje djece princom Archiejem i princezom Lillibet. Nakon što ceremonija završi, princ Harry će se odmah vratiti kući na proslavu četvrtog rođendana svog sina.

 

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Ella Dvornik Ella Dvornik Alka Vuica Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Provokativni video Elle Dvornik i Alke Vuice: Jedna je u donjem rublju, a druga u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene