zato ne dolazi na krunidbu?

Procurili detalji prepiske Meghan i kralja Charlesa u kojoj je otkriven identitet člana kraljevske obitelji optuženog za rasizam

Meghan Markle i kralj Charles III. Meghan Markle i kralj Charles III. Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle +18 Meghan Markle Galerija

Poznato je o čemu je Meghan Markle pisala kralju Charlesu, a njihova prepiska je i jedan od razloga zašto Meghan neće biti prisutna na krunidbi.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle poslala je pismo kralju Charlesu u kojem izražava zabrinutost zbog nesvjesne predrasude u kraljevskoj obitelji, prenose mediji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Kralj je kralj... Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

Vjeruje se da je pismo poslano nakon nastupa Harryja i Meghan u Oprah Winfrey Showu u ožujku 2021. godine.

U intervjuu, Meghan je ustvrdila da je član kraljevske obitelji spekulirao o tome koliko će biti tamna koža njihova nerođenog sina.

Tvrdnje iznesene u ožujku 2021. prouzročile su krizu u monarhiji, a obitelj Windsor se suočila s optužbama o rasizmu.

Pismena razmjena je jedan od razloga zašto Meghan neće biti prisutna na krunidbi kralja, a izvor je rekao novinama Daily Telegraph da Meghan nije od kralja primila zadovoljavajući odgovor.

Novine izvješćuju da je Meghan pismo poslala kao odgovor na Charlesovo pismo u kojem je izrazio tugu zbog njihova prekida s ostatkom obitelji.

U njihovim pismima otkriven je identitet višeg člana kraljevske obitelji koji je iznio komentar o boji kože, a i Meghan i Charles su se složili da primjedba nije bila maliciozne naravi, prema navodu novina.

Od intervjua s Oprahom Winfrey, Harry je zanijekao da je par optužio članove kraljevske obitelji za rasizam.

U intervjuu s Tomom Bradbyjem na ITV-u u siječnju, Harry je rekao: "Bilo je - bilo je zabrinutosti o boji njegove kože."

Kad ga je Bradby pitao bi li to opisao kao rasistički komentar, vojvoda je rekao: "Ne bih", i zatim objasnio: "Postoji razlika između rasizma i nesvjesnih predrasuda, te dvije stvari su različite".

Princ Harry prisustvovat će 6. svibnja krunidbi svoga oca Charlesa III. za kralja Ujedinjenog Kraljevstva, a supruga Meghan ostat će u Kaliforniji s njihovom djecom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene