Ima tu još nešto...

Meghan Markle ima savršenu izliku za nedolazak na krunidbu, ali posrijedi je zapravo zanimljiv razlog

Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 +20 Meghan Markle - 3 Galerija

Meghan Markle neće prisustvovati krunidbi jer nije željela biti u sjeni Kate Middleton, a supruga Harryja poslat će samog.

Meghan Markle nije željela biti u sjeni Kate Middleton i prisustvovala bi krunidbi kralja Charlesa III. samo ako bi joj bio osiguran istaknuti položaj, tvrde kraljevski stručnjaci.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Bila je ogorčena Otkriven pravi razlog zbog kojeg Kate Middleton nije bila uz kraljicu u posljednjim trenucima života, žrtvovala se zbog jedne osobe!

Upravo iz tog razloga vojvotkinja od Sussexa ostat će u Kaliforniji sa svojom djecom Archiejem i Lilibet dok princ Harry bude na ceremoniji 6. svibnja.

Ovog je tjedna potvrđeno da će princ Harry sam prisustvovati krunidbi svog oca, a odmah su krenula i šuškanja zbog čega i Meghan neće stići s njim.

Iako njihov sin Archie tog dana slavi 4. rođendan, odmah je bilo jasno da to neće biti stopostotni razlog njezina nedolaska.

Prijatelj para Omid Scobie brzo je otkrio svojim pratiteljima da je veliki razlog zbog kojeg je Meghan odlučila ostati u LA-u taj što bi Archie trebao napuniti četiri godine na dan ceremonije.

No kraljevski komentatori rekli su da ne vjeruju da je to tako, umjesto toga ukazuju na dugogodišnju svađu između Sussexovih i ostatka kraljevske obitelji.

Promatrači su rekli da se princeza od Walesa pobrinula da Meghan bude ponižena ako bude prisustvovala krunidbi i rekli su da je Buckinghamska palača znala da će njezine odluke odvratiti vojvotkinju od dolaska.

''Meghan je pozvana na krunidbu, ali njezina odluka da ne ide jasan je dokaz da se smatra potpuno distanciranom od kraljevske obitelji. Archiejev rođendan joj je izgovor, ali da je mislila da će to koristiti njihovu brendu, bila bi tamo'', rekao je kraljevski stručnjak.

Ovaj dan svi s nestrpljenjem čekaju, a dugo se čekala i Harryjeva odluka o dolasku u Veliku Britaniju jer je želio znati gdje će i iza koga sjediti na kraljevskoj ceremoniji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 11 Adriana Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 1 +13 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Celebrity Trudna supruga našeg nogometaša skinula se u donje rublje i pokazala poveći trbuh: "Očaravajuća!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene