Pomiče granice?

Kate Middleton kraljevske fanove iznenadila je jednim detaljem na uskrsnoj misi, je li ovime prekršila kraljevski protokol ili?

Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 Vjenčanje Williama i Kate - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 +20 Kate Middleton i princ William - 5 Galerija

Princeza od Walesa prekršila je kraljevski protokol te na nokte stavila ''zabranjenu'' nijansu laka na uskrsnoj misi.

Kate Middleton obično slovi za jednu od najuzornijih članica kraljevske obitelji koja strogo voli držati se kraljevskih pravila, ali ovog je puta Kate jedno prekršila.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Naime, na misi koja se održala na Uskrs Kate je na službu stigla s crvenom nijansom laka za nokte, koji je inače zabranjen u kraljevskoj obitelji, a dame smiju nositi samo bež nijanse laka te je najpoželjnije da ga ne nose uopće.

Princeza od Walesa dala je nokte nalakirati u tamnocrvenu boju daleko od neutralnih ili jasnih nijansi koje obično nosi za javna pojavljivanja s kraljevskom obitelji.

Uvriježeno je mišljenje da su u pokojnoj kraljičinoj vladavini, koja je završila prošlog rujna, postojala pravila o obojenim noktima, s preferiranim bojama laka za nokte u boji kože.

William Hanson, stručnjak za kraljevski bonton, rekao je za The Sun da na primjer žarko crvena i jarko ružičasta nisu dobre, posebno za službene prilike i posebno tijekom žalosti.

Dopuštene boje, rekao je, uključuju prozirnu ili nježno ružičastu.

Kate su se pridružili princ William i troje djece, a četverogodišnji princ Louis prvi je put prisustvovao tradicionalnoj službi.

Obitelj je sva bila odjevena u plavo, a Kate je ponovno odjenula dugi kaput u kombinaciji s velikim šeširom i bež štiklama. Njezini crveni nokti dodali su još jednu boju proljetnom kompletu, a kraljevski promatrači bili su veliki obožavatelji njezine odluke te su je mnogi podržali jer je ''prekršila'' ovaj kraljevski zakon.

''Vidite li ono što ja vidim? Pogledajte princezine nokte... iznenađujuće'', ''Volim Catherinin tamni lak za nokte'', pisali su na Twitteru.

Prije Kate, supruga princa Harryja Meghan Markle izazvala je pomutnju 2018. kada je prisustvovala dodjeli British Fashion Awards s tamno obojenim noktima.

Stručnjaci su u to vrijeme tvrdili da je to prekršilo dugogodišnje kraljičino pravilo o obojenim noktima, koje je ona smatrala vulgarnima. Čini se da ista pravila ne vrijede za Kate.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene