Po starom običaju...

Kate Middleton u iščekivanju važnih događaja u skorije vrijeme, strahuje od jedne stvari: ''Iznova i iznova se bori s tim''

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton - 1 +21 Kate Middleton - 2 Galerija

U životu Kate Middleton približavaju se važni datumi koje mora proslaviti, a vojvotkinja se pribojava da bi Meghan Markle i njen suprug po običaju pozornost mogli skrenuti na sebe.

Priča se da je Kate Middleton oprezna prema Meghan i Harryju jer se boji još drame uoči krunidbe kralja Charlesa, kaže izvor.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Princeza od Walesa ima pretrpan raspored jer slavi rođendane, godišnjice i krunidbu svog svekra.

Ipak, izvor tvrdi da Kate stvarno ne želi da joj vojvoda i vojvotkinja od Sussexa upropaste nadolazeće događaje.

Kate ovog mjeseca treba proslaviti rođendan svog najmlađeg sina Louisa kao i Charlottein osmi rođendan 2. svibnja.

Značajni dan krunidbe kralja Charlesa održat će se 6. svibnja, a ona će 29. travnja proslaviti 12. godišnjicu braka sa suprugom Williamom.

"Iznova i iznova, Kate se morala boriti s tim ''gledajte nas'' ponašanjem Meghan i Harryja i ona stvarno ne želi da unište sljedećih nekoliko tjedana", rekao je izvor za Heat.

"Čini se da se njihove vratolomije uvijek događaju u najgore moguće vrijeme - na ili oko važnih dana ili prekretnica.

''Svi znaju da je Kate najmanje cinična osoba koju ste ikada mogli sresti, ali previše je primjera savršeno tempirane drame da bi to bila slučajnost. Naravno, to je učinilo Kate opreznom i zabrinutom zbog toga što bi sljedeće mogli učiniti."

A primjera da Meghan i Harry vole krasti pažnju ima na pretek. Oni su najavili šokantan izlazak iz kraljevske obitelji uoči Kateina 38. rođendana.

Još u prosincu prošle godine, prvi pogled na Netflixovu seriju ''Harry & Meghan'' došao je dok su Kate i William bili u Bostonu na dodjeli nagrada Earthshot 2022., a kraljevski stručnjaci tvrde da su Sussexovi preoteli posjet.

Drugi trailer pojavio se samo tjedan dana kasnije kada je Kate također predstavila svoj događaj ''Together At Christmas''.

Harryjevi eksplozivni memoari ''Spare'' također su stavljeni na policu dan nakon Kateina rođendana.

A dok su pripreme za krunidbu u punom jeku, objavljeno je da još uvijek traju razgovori o tome što će princeza od Walesa odjenuti na veliki dan, a obožavatelji su zabrinuti da bi mogla prekršiti tradiciju.

Dugo se govorilo da će Charlesova krunidba biti smanjena verzija krunidbe njegove majke pokojne kraljice 1953. godine.

Bilo je čak prijedloga da kraljevske dame poput Kate i Sophie, vojvotkinje od Edinburgha, ne bi mogle nositi tijare za veliki događaj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Ella Dvornik Danijela Dvornik +25 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik objavila veliku novost: "Ne mogu prihvatiti iskrivljenu vlastitu sliku i istinu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene