Iznenađeni?

Harry i Meghan konačno javili dolaze li na krunidbu, jedan faktor odigrao je glavnu ulogu u njihovoj odluci!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 +20 Meghan Markle - 2 Galerija

Buckinghamska palača objavila je službeno priopćenje o dolasku princa Harryja i Meghan Markle na krunidbu kralja Charlesa koja će biti održana 6. svibnja u Londonu.

Princ Harry prisustvovat će krunidbi svog oca, kralja Charlesa u Londonu, ali njegova supruga Meghan Markle ostat će u Kaliforniji zajedno s njihovom djecom Archiejem i Lilibet.

Pogledaj i ovo Princ William - 5 Na mamu! Kad treba zasukati rukave, kraljevska obitelj ne srami se potegnuti: Evo koje su talente William i Harry naslijedili od roditelja

Buckinghamska palača potvrdila je tu vijest u službenom priopćenju, u kojem je između ostalog navedeno kako sa zadovoljstvom potvrđuju da će vojvoda od Sussexa biti prisutan u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja, no da će Meghan ostati kod kuće u Montecitu, s jednogodišnjom Lilibet i Archiejem, koji će proslaviti četvrti rođendan na sam dan krunidbe.

"Buckinghamska palača sa zadovoljstvom potvrđuje da će vojvoda od Sussexa prisustvovati krunidbi u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja. Vojvotkinja od Sussexa ostat će u Kaliforniji s princem Archiejem i princezom Lilibet", stoji u izjavi, prenosi Daily Mail

Harry i Meghan svoju odluku o dolasku, odnosno nedolasku javili su nakon isteka roka koji je prošao 3. travnja i smatra se da je neizvjesnost oko njihova dolaska Sussexovih ostavila kraljevske dužnosnike nemoćne pri sastavljanju rasporeda sjedenja, prijevoza i sigurnosti.

Bliski prijatelj para Omid Scobie također se javno oglasio o njihovoj odluci te rekao je da je Archiejev rođendan odigrao faktor u njihovoj konačnoj odluci.

"Razumijem je da je Archiejev četvrti rođendan (koji je također 6. svibnja) odigrao faktor u odluci para. Očekujte da će to biti prilično kratko putovanje princa Harryja, koji će prisustvovati samo ceremoniji krunidbe u Westminsterskoj opatiji", napisao je Omid na svom Twitteru.

Ova vijest okončala je višemjesečna nagađanja o tome hoće li se Meghan i Harry pojaviti na kraljevom velikom danu, a britanski mediji prenose već da će ona vjerojatno biti optužena za omalovažavanje monarha i kraljevske obitelji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +20 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Suprug Blanke Vlašić objavio njezinu rijetku fotografiju sa sinom, bivša atletičarka uživa u majčinstvu daleko od očiju javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 3 +25 Mia Kovačić - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala prije 18 godina, a zbog njezinih starih fotografija zapitat ćete se samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene