Namjerno to rade?

Harry i Meghan zadali novu glavobolju palači, ignorirali su važan rok koji im je bio zadan i ne žele se oglasiti

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle nisu odgovorili na poziv kralja Charlesa na krunidbu, što organizatorima zadaje glavobolje.

Krunidba kralja Charlesa svakim je danom sve bliže, bit će održana 6. svibnja no on i dalje nije dobio odgovor od svog mlađeg sina, princa Harryja hoće li doći i odazvati se pozivu na njegov povijesni dan.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Izvori bliski kraljevskoj obitelji otkrili su za britanske medije kako je rok za odgovor Harryja i njegove supruge Meghan Markle istekao 3. travnja, međutim oni se zasad nisu oglasili. To pitanje navodno uzrokuje glavobolju organizatorima koji pokušavaju finalizirati detalje poput rasporeda sjedenja, prijevoza i sigurnosti za VIP osobe koje će prisustvovati povijesnoj ceremoniji.

Prema pisanju britanskih medija u slučaju da se otuđeni kraljevski par odluči odazvati i dođe na krunidbu, neće smjeti stajati na balkonu Buckinghamske palače pored kralja i kraljice jer više nisu službeni članovi kraljevske obitelji. Charlesu će se pridružiti tek nekolicina odabranih koji zauzimaju posebno mjesto u njegovu srcu i u kojima on vidi budućnost obitelji, odnosno oni koji su svoje živote posvetili javnoj službi.

Iz palače su odbili komentirati Harryjevo i Meghanino neodgovaranje na poziv, no jedan je izvor rekao kako se nadaju da će to se uskoro riješiti. U međuvremenu timovi pokušavaju finalizirati planove za dolazak dvije tisuće gostiju, od kojih su mnogi međunarodni predsjednici država i VIP osobe.

Daily Mail prvi je otkrio prošle godine da će Charles pozvati vojvodu i vojvotkinju od Sussexa na svoju krunidbu, unatoč lošim odnosima i detaljima koje su otkrili u svojoj dokumentarnoj seriji i Harryjevim memoarima "Spare".

Oni su kasnije sami potvrdili da su primili poziv e-poštom, ali njihovi odnosi su toliko loši da Charles i princ William već nekoliko mjeseci ne razgovaraju s njima. Harry je ranije zahtijevao da se njegova obitelj ispriča njemu i Meghan zbog načina na koji su se odnosili prema njima, te je rekao da će morati sjesti i razgovarati s ocem i bratom ako misle doći. On je prije nekoliko dana boravio u Londonu kamo je stigao zbog tužbe koju je podnio protiv izdavača Daily Maila, ali navodno se nije sreo s nikim od članova obitelji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Clara Chia Marti i Gerard Pique Clara Chia Marti +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Celebrity Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene