Opa!

Trudna supruga našeg nogometaša skinula se u donje rublje i pokazala poveći trbuh: "Očaravajuća!"

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 11 Adriana Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 1 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 1 +7 Adriana Ćaleta Car - 2 Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je niz fotografija na kojima pozira u donjem rublju i pokazuje poveći trudnički trbuh.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana čekaju svoje drugo dijete, a ona je sada podijelila svoje nove trudničke fotografije.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana je pozirala u raskopčanim trapericama i donjem rublju, a fotografijama se pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

"Leptirići", napisala je u opisu galerije, a u pričama na društvenoj mreži objavila je još fotografija s istog snimanja, među kojima je i jedna iz profila na kojoj se još bolje vidi njezin sada već poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Očaravajuća", "Prekrasno", "Divno", "Najslađa", "Mamita", "Wow, wow, wow", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Adriana je vijest o drugoj trudnoći otkrila u ožujku i to također na svojem profilu na Instagramu, a nije poznato kada bi trebala roditi. Duje i Adriana zajedno već imaju sinčića Maura koji je rođen u kolovozu 2021. godine, dva mjeseca nakon njihove objave zaruka.

Krajem ljeta 2021. vjenčali su se kod matičara, a obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su tek u srpnju 2022. godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 +25 Severina - 5 Celebrity Pogledajte kako je velika holivudska zvijezda iznenadila Severinu za rođendan: "Još samo da mi se Gospa ukaže!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene