Cure pojedinosti

Otkriveni detalji dolaska princa Harryja na krunidbu, već je sve isplanirao u detalje, ali što će na to reći obitelj?

Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Galerija

Princ Harry prije nekoliko je dana potvrdio dolazak na krunidbu svog oca, kralja Charlesa, ali sada je otkriveno kako će doći na svega nekoliko sati.

Britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje krunidbu kralja Charlesa i iz dana u dan analiziraju se novi detalji, pa tako i onaj najnoviji o princu Harryju i njegovu dolasku.

Pogledaj i ovo Princ Harry - 4 let dug 11 sati Princ Harry stigao je u London da bude uz oca Charlesa nakon šokantne dijagnoze, mnogi se nadaju obiteljskom pomirenju

On će, prema pisanju tamošnjih medija, odletjeti natrag u Kaliforniju kako bi bio s Meghan i njihovo dvoje male djece samo nekoliko sati nakon krunidbe, što su potvrdili kraljevski izvori. On je navodno kralju rekao da neće ostati na koncertu sa zvijezdama u dvorcu Windsor koji će biti održan dan nakon krunidbe, nego će se umjesto toga nakon ceremonije vratiti u SAD kako bi mogao biti sa svojom obitelji i s malim zakašnjenjem proslaviti Archiejev četvrti rođendan, koji pada na sam dan krunidbe.

"Harry je rekao da će doći na Kraljevu krunidbu, ali to će biti samo kratkotrajan posjet. Organizatorima je rečeno da Harry neće prisustvovati koncertu s ostatkom kraljevske obitelji, što je velika šteta jer će to biti tako spektakularan događaj", izjavio je izvor s dvora za Mirror.

Buckinghamska palača i glasnogovornik Sussexovih potvrdili su nedavno da će Harry prisustvovati krunidbi, međutim i da će njegova supruga Meghan Markle ostati kod kuće u SAD-u s njihovom djecom Archiejem i Lilibet.

Harry neće sudjelovati u službenoj povorci, već će biti prisutan kao obični gost. Sjedala u prvom redu bit će rezervirana za zaposlene članove kraljevske obitelji, a izvori su također otkrili da je Harry odugovlačio s odgovorom na poziv na krunidbu jer je bio zaokupljen time gdje će morati sjediti tijekom ceremonije.

BBC je objavio da će na krunidbenom koncertu 7. svibnja nastupiti glazbene zvijezde poput Take That, Katy Perry i Lionela Richieja, Andreu Bocellija, Sira Bryna Terfela, Freyu Ridings i Alexisa Ffrencha.

Događaj u dvorcu Windsor pratit će 20 tisuća građana i gostiju, a prenosit će ga sve svjetske televizije.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene