mamac za poglede

Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 1 +8 Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Thicke snimljen je na plaži u Meksiku sa svojom zaručnicom April Love Geary, koje se nije mogao nagledati.

Američki pjevač Robin Thicke (48) godinama je slovio kao ženskaroš i serijski preljubnik, no smirio se uz 18 godina mlađu influencericu i manekenku April Love Geary.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary Lijepo mu zahvalila Ljubav prema 18 godina mlađoj zaručnici iskazao na malo čudan način, ali njoj se to baš sviđa!

Sretni par ovih dana uživa u Los Cabosu u Meksiku, gdje su ih paparazzi ulovili na plaži.

Bujna April bila je pravi mamac za poglede u sićušnom bikiniju s tangicama, a nije je se mogao nagledati ni Robin.

Pjevač je u nekoliko navrata uhvaćen kako zadivljeno gleda u svoju mlađahnu zaručnicu, a snimljeni su i u trenucima nježnosti.

April se s odmora javila i na Instagramu, gdje je, među ostalim, podijelila i jednu romantičnu fotografiju s Robinom, na kojoj su također u fokusu njezine obline.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli April Love (@aprillovegeary)

Par je zajedno od 2014. godine, a zaručili su se u prosincu 2018. godine, no čini se da im se ne žuri pred oltar. Zajedno imaju i troje djece, kćeri Miju (5) i Lolu (4) te sina Lucu (2).

Robin iza sebe ima propali brak s glumicom Paulom Patton (47), s kojom ima i 13-godišnjeg sina Juliana. U braku su bili čak 21 godinu, a razvod je zatražila Paula, i to zbog njegovih navodnih brojnih prevara te ovisnosti o alkoholu.

U prilog tim glasinama idu i optužbe koje je protiv Thickea iznijela manekenka Emily Ratajkowski, koja tvrdi da ju je pjevač pipao po golim grudima na snimanju spota za hit-pjesmu "Blurred Lines" 2013. godine, dok je on još bio u braku s Paulom.

"Odjednom, niotkuda osjetila sam hladnoću i ruke stranca na grudima. Instinktivno sam se okrenula i odmaknula, vidjela sam da je to Robin Thicke. Uputio mi je šašavi osmijeh i posrnuo unatrag, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočala. Pao mi je mrak na oči", otkrila je Emily u svojoj knjizi "My Body".

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom +10 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene