ludo zaljubljeni

Ne odvaja se od 18 godine mlađe zaručnice koja je strateške dijelove prekrila najmanjim mogućim trokutićima!

Robin Thicke i April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary April Love Geary/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke (Foto: Profimedia) +6 April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Galerija

Robin Thicke i April Love Geary snimljeni su na romantičnom odmoru u Meksiku, a gdje i kako odmaraju pokazali su i na društvenim mrežama.

Slavni američki pjevač Robin Thicke i njegova zaručnica April Love Geary ovih dana uživaju na odmoru meksičkom Los Cabosu, gdje su ih uhvatili i paparazzi.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary Lijepo mu zahvalila Ljubav prema 18 godina mlađoj zaručnici iskazao na malo čudan način, ali njoj se to baš sviđa!

46-godinji Robin i 28-godišnja April Love snimljeni su u ljetnim izdanjima. On je svoju top formu pokazao u crvenim kupaćim hlačicama, dok je on obline istaknula u minijaturnim bikinijima koji malo toga ostavljaju mašti.

Koliko im je lijepo pohvalili su se i na profilima na Instagramu, gdje je April objavila romantičan video i fotografije.

"Želim biti s tobom posvuda", napisala je uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli April Love (@aprillovegeary)

Par je zajedno od 2014. godine, a zaručeni su od prosinca 2018. godine i zajedno imaju 5-godišnju kćer Miju, 4-godišnju Lolu te 2-godišnjeg sina Lucu.

Unatoč tome što su zajedno gotovo deset godina, čini se da par i dalje uživa u zarukama i ne planira stati pred oltar.

Robin iza sebe ima propali brak s bivšom suprugom, 47-godišnjom Paulom Patton, s kojom je dobio danas 13-godišnjeg sina Juliana. Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. 2010. godine dobili su sina Juliana, a 2014. je Paula zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Gardell - 2 Billy Gardell - 3 Billy Gardell - 4 Billy Gardell - 7 +3 Billy Gardell - 5 Nekad i sad Drastična transformacija glumca iz hit-serije: Skinuo je čak 70 kila, nema šanse da biste ga na novoj fotki prepoznali!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene