Zgodan i dalje!

Glazbenik koji se proslavio opako vrućim hitom pohvalio se golim torzom, no nažalost mnogih žena njegovo srce osvojila je 18 godina mlađa partnerica

Robin Thicke - 2 Robin Thicke - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke - 1 Robin Thicke - 3 Robin Thicke i April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +2 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Galerija

Glazbenik Robin Thicke koji je 2013. oborio sve ljestvice hitom ''Blurred Lines'' uhvaćen je na odmoru, a svoju isklesanu liniju pokazao je u kupaćim hlačicama.

Svjetski poznati glazbenik Robin Thicke koji je 2013. godine oborio sve ljestvice s glazbenim hitom ''Blurred Lines'' pokazao je svoje isklesano tijelo u crvenim kupaćim hlačicama.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary Lijepo mu zahvalila Ljubav prema 18 godina mlađoj zaručnici iskazao na malo čudan način, ali njoj se to baš sviđa!

Robin je na kalifornijskom bazenu ponosno pokazao svoj golišavi torzo. 

Oko vrata je stavio nekoliko ogrlica na kojima je visio i veliki zlatni križ, a oči je zaštitio sunčanim naočalama.

Thicke je na žalost mnogih žena zauzet muškarac od 2014. godine, a u vezi je s April Love Geary. Zajedno imaju i troje djece, kćerkicu Miu Love, Lolu Alan i sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu 2021. godine.

45-godišnji Robin odlučio je i na poseban način pokazati ljubav svojoj 18 godina mlađoj dragoj. Naime, na ruci si je dao tetovirati njezin goli lik i tako joj dati do znanja koliko mu znači.

Time su se pohvalili i na društvenim mrežama gdje su objavili video u kojem Robin u naručju drži njihovu 3-godišnju kćer, a na ruci mu se vidi nova tetovaža.

"Tata nas je iznenadio!!!! Hvala što si tetovirao moje golo tijelo", napisala je April uz objavljeni video u priči na Instagramu.

Prije April, Robin je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +16 Gerard Pique Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene