Lijepo mu zahvalila

Ljubav prema 18 godina mlađoj zaručnici iskazao na malo čudan način, ali njoj se to baš sviđa!

Robin Thicke i April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Robin Thicke i April Love Geary - 3 Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Robin Thicke (Foto: Profimedia) +6 Robin Thicke (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Thicke i April Love Geary snimljeni su na odmoru u Meksiku gdje joj je on na poseban način izrazio ljubav.

Slavni glazbenik Robin Thicke uživa na odmoru u Meksiku, a s njim je i zaručnica April Love Geary s kojom su ga snimili paparazzi na luksuznoj jahti.

Pogledaj i ovo Robin Thicke - 2 Zgodan i dalje! Glazbenik koji se proslavio opako vrućim hitom pohvalio se golim torzom, no nažalost mnogih žena njegovo srce osvojila je 18 godina mlađa partnerica

Par je izmjenjivao strastvene poljupce na palubi broda, a s njima se zabavljaju i prijatelji i djeca, a 45-godišnji Robin odlučio je i na poseban način pokazati ljubav svojoj 18 godina mlađoj dragoj. Naime, na ruci si je dao tetovirati njezin goli lik i tako joj dati do znanja koliko mu znači.

Time su se pohvalili i na društvenim mrežama gdje su objavili video u kojem Robin u naručju drži njihovu 3-godišnju kćer, a na ruci mu se vidi nova tetovaža.

"Tata nas je iznenadio!!!! Hvala što si tetovirao moje golo tijelo", napisala je April uz objavljeni video u priči na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by April Love (@aprillovegeary)

Par je u vezi od 2014. godine i zajedno imaju troje djece, kćerkice 3-godišnju Miu Love, 2-godišnju Lolu Alan te sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu prošle godine.

Podsjetimo, Thickea je svijet upoznao 2013. godine zbog megahita "Blurred Lines", a u to je vrijeme bio u braku s 45-godišnjom glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Guardiola i Dele Alli - 2 Maria Guardiola i Dele Alli - 1 Maria Guardiola i Dele Alli - 3 Maria Guardiola i Dele Alli +6 Maria Guardiola s obitelji Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene