urnebesna situacija

Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

Sanja Doležal Sanja Doležal Marko Prpić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život +4 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Galerija

Sanja, Marinko i Zec održali su koncert u Lisinskom, a na pozornici im se u jednom trenutku pridružila neočekivana osoba.

Sanja, Marinko i Zec drugu godinu zaredom napunili su koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a tražila se i karta više.

Pogledaj i ovo Marinko Colnago slava još traje Iako uskoro puni 82 godine, i dalje ga na pozornici gađaju grudnjacima: ''Grudnjaci su valjda nekakva simbolika, još ste dobri''

Na koncertu su bila i neka poznata lica, poput Dina i Viktorije Rađe, a komičarka Marina Orsag čak se popela na pozornicu.

"Daj brzo, brzo, prije nego što dođu", rekla je Marina klavijaturistu pa je čak zapjevala "Za dobra stara vremena", a kada se na pozornicu popela Sanja, pobjegla je među publiku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marina Orsag (@marinaorsag)

"Sanja, rekla sam ti da ću ti ukrasti pozornicu. Posljednja tri dana svi već šuškaju o tome, a ti si zabrijala 'ne može mi ništa cijeli svijet, briga me za šuškanja', a eto ti sad", u šali joj je poručila Marina kada se vratila na pozornicu. "Neću više pjevat, samo ću vam tiho reći -stvarno je dobro vidjeti vas opet. Vrijeme je da koncert počne. Ja ću se vratiti dvorani, publici i svojoj mami, koju sam dovela na koncert", kazala je pa najavila Sanju, Marinka i Zeca, a snimke je objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marina Orsag (@marinaorsag)

Publika je tako dobila i više od očekivanog, no nakon reda smijeha uslijedilo je i ono po što su došli, a Sanja, Marinko i Zec izvedbom vječnih hitova Novih fosila mnoge su vratili u ona dobra stara vremena.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 4 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) +25 Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene