uhvaćeni u nezgodnom trenutku

Dino i Viktorija Rađa i nakon 22 godine braka još idu na spojeve, a u izlasku su se ponašali poput tinejdžera!

Dino i Viktorija Rađa - 4 Dino i Viktorija Rađa - 4 Marko Prpić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Viktorija Rađa - 3 Dino i Viktorija Rađa - 1 Dino i Viktorija Rađa - 2 In Magazin: Viktorija Rađa - 7 In Magazin: Viktorija Rađa - 2 In Magazin, Dino Rađa - 3 In Magazin: Viktorija Rađa - 5 In Magazin: Viktorija Rađa - 3 In Magazin: Viktorija Rađa - 4 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 3 +11 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa - 1 Galerija

Dino i Viktorija Rađa uživali su na koncertu Sanje, Marinka i Zeca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija Đonlić Rađa nisu propustili koncert Sanje, Marinka i Zeca, koji su drugu godinu zaredom napunili koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Bračni par Rađa po dolasku je spremno pozirao fotografima, a oboje su se dotjerali u skladu s prigodom. Viktorija je nosila ružičasto odijelo i bijelu košulju, a Dino traperice, običnu crnu majicu i elegantni kaput, koji je podigao cijelu kombinaciju.

Tijekom koncerta oboje su snimljeni kako, poput tipičnih tinejdžera, tipkaju na mobitel, no vjerujemo da su većinu vremena uživali u najvećim hitovima Novih fosila, koji posljednjih godina nastupaju pod novim imenom.

Inače, bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, kada je Viktorija s menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice, a godinu dana kasnije izbacila je bezvremenski hit "Nema veze". Između Viktorije i Dina je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu, s kojom ima sina Duju, i to dok je on još bio u pelenama. Viktorija i Željana danas su u korektnim odnosima, a ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinove inauguracije u Kuću slavnih u Splitu. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

Viktoriju smo nedavno gledali u posebnoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" kao gošću Maji Drobnjaković i njezinu mentoru Marku Mrkiću, koji je u istom showu bio mentor i Viktoriji 2019. godine.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 +15 Serija Kumovi - 5 Preporuke Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene