"Suludo je sve"

Viktorija Rađa progovorila o tračevima koji su pratili njezinog supruga i Petra Grašu: "Ja sam ih navodno uhvatila i završila na psihijatriji"

Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa +13 Dino Rađa i Alba Grašo Galerija

Viktorija Rađa u podcastu "Ajmo iskreno" s voditeljem Dorijanom Klarićem progovorila je o traču koji je i dandanas nasmije do suza.

Viktorija Rađa (45) gostovala je u podcastu Dorijana Klarića  "Ajmo iskreno", gdje su razgovarali o raznim temama, ali i dodirnuli se nekih škakljivih pitanja. 

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Rađa se dotaknula jednog vrlo zanimljivog trača kojeg se rado sjeti i dandanas, a kružio je još prije 15 godina. Pričalo se kako su njezin suprug Dino Rađa i pjevač Petar Grašo više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica i košarkaš čekali drugo dijete. 

"Suludi su ti tračevi… I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome tko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život… To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno!" priznala je Viktorija uz smijeh.

"Ja sam ih navodno uhvatila i završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dijete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. veljače, zaista sam rodila… Zaista je Petar Grašo kriv što sam tad rodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smijala i meni je pukao vodenjak od smijeha", dodala je.

Također, njezin ginekolog tada joj je i potvrdio kako joj je vodenjak puknuo baš od smijeha.

"U Petrovoj bolnici dva dana nakon poroda stojim na prozoru i gledam grupu paparazza ispred Petrove, a istodobno u Splitu ispred psihijatrije grupa paparazza čeka kad ću izaći!" rekla je Rađa.

Cijeli podcast s Viktorijom Rađom pogledajte OVDJE.

Inače, Viktorija i Dino u braku su od 2001. godine te imaju dva sina Roka i Niku. Košarkaš iz prvog braka ima još i sina Duju. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +15 Severina - 5 Clubzone Severina objavila novu pjesmu "Vjerujem u Boga": "Ovo će biti vječna pjesma s poukom u kojoj će se mnogi pronaći"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput ugodno iznenadila izdanjem na kakvo od nje nismo navikli, pogledajte i kako izgleda bez filtera i fotošopa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene