Zgodne!

Viktorija se pohvalila fotkom s kumom Domenicom, a od subote se ne prestaje pričati o crvenom odijelu koje je nosila!

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +0 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Galerija

Viktorija Đonlić Rađa je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjajno raspoložena pozira s Domenicom Žuvelom.

Viktorija Rađa objavila fotku s Domenicom, teško je reći koja se bolje snašla u ulozi kume dok komplimenti pljušte sa svih strana!

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela "Iste!" Domenica objavila simpatičan video sa sestrom, koja joj jako sliči, a pokazala je i zgodnog brata!

Viktorija Đonlić Rađa blistala je kao pratnja svom suprugu Dinu Rađi na svadbi Hane Huljić i Petra Graše, kojem je uzvratio kumstvo, a sada je na Instagramu objavila i novu fotografiju s velikog dana.

44-Viktorija u priči je podijelila fotografiju na kojoj pozira s Haninom kumom, 29-godišnjom Domenicom Žuvelom, a obje izgledaju besprijekorno sa savršenim frizurama, šminkom i osmijesima koje nisu skidale s lica. Viktorija je za svečanu priliku bila odabrala elegantno crveno odijelo o kojem se ne prestaje pričati za koje je zaslužan domaći brend Krie design, dok se Domenica odlučila za kreaciju od plavog satena. 

"Prezgodna", "Lijepi ste", "Najljepši na svijetu", "Divotice", "Samo gledati u vas", "Predivne", dio je komentara koje su ovih dana dobile putem društvenih mreža.

Uz Dinu, Petru je kum bio i kulinarski chef Tomaž Kavačič, koji je također podijelio nekoliko fotografija sa svadbe te pokazao poseban poklon koji im je donio, veliku bocu s natpisom "Sretno, sretno, volite se vječno".

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi, koji su im poželjeli sve najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene