Hrabar outfit!

Viktorija Rađa iznenadila riskantnom modnom kombinacijom pa zagolicala maštu opasnim prorezom na dekolteu

Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso +7 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Viktorija Rađa istaknula je dekolte u zanimljivoj modnoj kombinaciji s opasnim prorezom, a svoju figuru vjerno održava vitkom još od mladih dana.

Viktorija Rađa, bivša missica i supruga našeg košarkaša Dine Rađe, pohvalila se novim fotografijama na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa U braku su 22 godine Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

Na modnoj reviji brenda Elfs, Rađa je pozirala s poznatim prijateljicama te sama, a okupljene na eventu i na Instagramu oduševila je svojom modnom kombinacijom.

U outfitu sivih tonova, Viktorija je odjenula smeđe svečane hlače te košulju s opasnim prorezom po sredini iz kojeg su virile njene grudi, a sve je pokušala sakriti kaputićem s uzorkom.

Odjevnom kombinacijom istaknula je svoju vitku figuru kojoj je zahvalna još od mladih dana i zbog koje je bila i odabrana za Miss Dalmacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Inače, Viktorija se 2019. godine preselila iz Splita u Zagreb s obitelji te je otkrila kako je prvih mjeseci nakon preseljenja bila potpuno slomljena. Nakon nekog vremena u Zagrebu shvatila je kako joj je Split zapravo bio "premalen" za neke poslovne suradnje i ciljeve.

Đonlić Rađa je davne 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Svog voljenog supruga Viktorija često prati na raznim događanjima, a često se druže i s njihovim obiteljskim prijateljima Petrom Grašom i njegovom suprugom Hanom Huljić kojima su bili i na vjenčanju početkom ove godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar Sahar Tabar Sahar Tabar - 6 Sahar Tabar - 3 +10 Sahar Tabar - 2 Zanimljivosti Iranska "zombi Angelina Jolie" pokazala kako stvarno izgleda, evo o čemu je ovdje zapravo riječ!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely - 3 Lana Banely - 1 Lana Banely - 4 Lana Banely - 5 +10 Lana Banely - 6 Nekad i sad Naša uspješna bivša novinarka u javnosti se rijetko pojavljuje, a evo gdje je danas i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene