U braku su 22 godine

Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa - 3 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa - 2 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa - 1 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa - 4 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa +9 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa uživali su na Gibonnijevu koncertu u Areni Zagreb.

Naš umirovljeni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija Đonlić Rađa uživali su u veličanstvenom koncertu Zlatana Stipišića Gibonnija u Areni Zagreb, kojim je proslavio 35 godina karijere.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Fotografi su supružnike Rađa snimili u publici dobro raspoložene, nisu izostali ni Viktorijini zaljubljeni pogledi prema suprugu, a koncert su pratili u društvu prijatelja.

Dio odlične amtosfere s koncerta Viktorija je podijelila i u svojim pričama na profilu na Instagramu posvetivši ih prijateljima.

"Hvala vam ljudi što ste tu, volim vas neizmjerno", poručio je Gibonni publici drugoga dana rasprodane Arene Zagreb.

"Sreća", "Ne odustajem", "Nek' se dijete zove kao ja" i "Mirakul" pjesme su kojima je otvorio drugi zagrebački koncert. Uz svoj vrhunski bend te stalnog suradnika i prijatelja Nikšu Bratoša, Gibonni je na pozornici ugostio brojne prijatelje glazbenike.

Kao i prve večeri, Gibonniju su se na pozornici pridružili Maya Azucena, Damir Urban, Husein Hasanefendić Hus, Marijan Brkić Brk, Matija Dedić i Haddis Alemayehu Haddinqote, dok je posebno iznenađenje na drugom koncertu bila Amira Medunjanin s kojom je otpjevao pjesmu “Ako me nosiš na duši”.

I na drugom zagrebačkom koncertu na sredinu Arene se spustila kula s koje je Gibonni otpjevao nekoliko pjesama uključujući i legendarnu "Cesaricu" u čast velikom prijatelju Oliveru Dragojeviću. "Vrime da se pomirim sa svitom" na kraju koncerta Gibonni je pjevao iz publike, a trosatni nastup zaključio je pjesmama "Dobri judi" i "Činim pravu stvar".

Gibonni je u dvije večeri uz preko šest sati koncertnog programa nadmašio sva očekivanja, priredio odličnu atmosferu i ostavio nezaboravnu emociju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 +22 Goran Bogdan - 5 Celebrity Naš zgodni glumac objavio urnebesne snimke problema u kojem se našao pa sve nasmijao do suza: "Volim ljude koji se ne srame svojih blamova"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene