"Jesam li došo il' sam pošo"

Naš zgodni glumac objavio urnebesne snimke problema u kojem se našao pa sve nasmijao do suza: "Volim ljude koji se ne srame svojih blamova"

Goran Bogdan - 6 Goran Bogdan - 6 Goran Bogdan/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 5 Goran Bogdan u filmu Faraway - 5 Goran Bogdan u filmu Faraway - 4 Goran Bogdan u filmu Faraway - 3 Goran Bogdan u filmu Faraway - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković +16 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Galerija

Goran Bogdan pokazao je svojim pratiteljima na Instagramu zgodu, to jest nezgodu u kojoj se našao u jednom restoranu u Barceloni, pa sve nasmijao do suza.

Naš proslavljeni glumac i zvijezda novog Netflixova filma "Daleko" Goran Bogdan na svojem je profilu na Instagramu objavio urnebesne snimke iz Barcelone i pokazao svojim pratiteljima u kakvom se problemu našao.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan - 1 Urnebesno! Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

42-godišnji Goran podijelio je snimke na kojima se vidi kako se nije snašao pri ulasku, ali ni izlasku iz jednog restorana. Točnije, nije mogao otvoriti vrata. Na snimkama se vidi kako ih gura i vuče, a onda mu je u pomoć priskočila konobarica. U istoj se situaciji našao i pri izlasku, to jest povratku na terasu restorana, gdje je sjedio s društvom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)



 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

"Pa zemo mili", "Glavom brate, glavom", "Volim ljude koji se ne srame svojih blamova", "Ista stvar mi se dogodila na istom mjestu", "Jesam li došo il' sam pošo", "Uvijek simpatičan", "Nisam jedini, sad mi je lakše", "Ahahahahaha, o kralju moj", "Pa obožavam te", "Pa hit", samo su neki od komentara koje je dobio, a javili mu se, između ostalih, i slavni kolege Luka Peroš i Tarik Filipović.

Ovih je dana premijerno prikazan Goranov novi film, romantična komedija "Daleko" (engl. "Faraway") u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Glavnu ulogu ima glumica Naomi Krauss, koja glumi lik Zeynep, žene koja je izgubila majku te je nakon toga njezin život izgubio smisao i postaje nezadovoljna sama sobom i svime što radi. Iz navedenih razloga Zeynep odlazi na otok na kojem je njezina pokojna majka davno prije kupila kuću te ondje pokušava započeti potpuno novi život.

Smatra kako će ondje pronaći mir, no tamo nailazi na Josipa Čegu, zgodnog muškarca koji živi na tom imanju. Ulogu Josipa ima upravo Goran Bogdan, koji se u nekoliko scena u filmu pojavljuje potpuno gol.

U filmu se govori hrvatski, njemački i turski jezik, a sniman je na našim otocima Šolti i Braču.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Cara Delevingne +22 Cara Delevingne Celebrity Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene