Nije bilo dobro

Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +16 Cara Delevingne - 1 Galerija

Cara Delevigne progovorila je iskreno o zastrašujućim fotografijama iz zračne luke u Los Angelesu koje su snimljene prije nekoliko mjeseci te problemima s kojima se nosi od ranog djetinjstva.

Cara Delevingne slovi kao jedna od najtraženijih manekenki današnjice, uz to je glumica i uspješna poduzetnica, no prije nekoliko mjeseci njezine paparazzo fotografije šokirale su sve i to uoči 30. rođendana.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Ali ne odustaju od nje! Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

Cara je tada sve zabrinula, nakon što je snimljena u rastrojenom izdanju u zračnoj luci u Los Angelesu, a upravo je taj trenutak bio prekretnica za nju i pravo vrijeme da donese odluku o odvikavanju od alkohola, o čemu je progovorila ovih dana.

“Srca mi se slamalo jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom trenutku sam pomsilila, okej, ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provjera stvarnosti, tako da su te fotografije na neki način nešto na čemu bi trebala biti zahvalna. Nisam bila dobro", priznala je Cara u intervjuu za magazin Vogue.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cara Delevingne (@caradelevingne)

Dodala je i kako su njezini problemi s alkoholom počeli već u ranoj mladosti. Prisjetila se kako je ispijala čaše šampanjca na jednom obiteljskom vjenčanju kada joj je bilo samo sedam godina. Tri godine kasnije prepisani su joj lijekovi kako bi se što lakše nosila s depresijom i prestala se samoozljeđivati.

Antidepresivima pripisuje zasluge za to što su joj spasili život u dobi od 15 godina, te smatra da su se njezini problemi jednostavno pogoršali nakon što je postala slavna.

"Ako imate problema ulaskom u ovu industriju, oni će se samo povećati i pogoršati. Ne postoji ništa što ga čini boljim", izjavila je.

Cara se danas osjeća bolje, izgleda bolje, javno je objavila svoju seksualnost i trenutačno je sretna sa svojom djevojkom Leah Mason. Otkako je prestala raditi i usredotočila se na sebe, počevši od rehabilitacije, dala si je vremena da "kopa dublje" i ne traži brzo rješenje za sve stvari koje joj se događaju.

Gledajući u svoju budućnost, kaže da u svojoj viziji vidi djecu, ali zasad svoju sreću pronalazi s Leah i priznaje kako joj je rad na sebi samoj najvažniji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 1 In Magazin: Pedro Soltz - 7 +26 In Magazin: Pedro Soltz - 4 Celebrity Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene