Stara ljubav!

Viktorija Rađa jednom je fotografijom podsjetila na dane iz mladosti kad se okušala u glazbenim vodama

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Đonlić Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +9 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 5 Galerija

Viktorija Đonlić Rađa jednom fotografijom podsjetila je na doba svoje mladosti u kojem se okušala kao pjevačica s pjesmom "Nema veze", koja ni dandanas nije pala u zaborav.

Bivša manekenka i misica Viktorija Đonlić Rađa podijelila je fotografiju s koncerta na kojem je zapjevala s pjevačem Jolom.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa U braku su 22 godine Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

"Otvori mi vrata nemoj pitat za mene, o ne ne ne ne ne", napisala je u opisu ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

U komentaru joj se odmah javila glumica Ana Gruica, koja joj je napisala: "Bome" te dodala emotikon srca. 

Inače, Viktorija se okušala u pjevačkim vodama i snimila pjesmu "Nema veze", koja ni dandanas nije zaboravljena te se često pušta na zabavama i u klubovima. 

A kada su je pitali o povratku na scenu, za IN magazin rekla je:

"Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić +0 Mevlija Delić Celebrity Napustila je MasterChef pa je odlučila gledateljima otkriti kakvi su zapravo članovi žirija: "Mogu vam samo reći…"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Procurile fotke Nives iz 2007. dok je bila brineta sa šiškama i glumila u seriji koja se i danas prikazuje na TV-u, promjene u izgledu od tada su vidljive!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene