Trenutak za pamćenje!

Viktorija Rađa pohvalila se susretom s velikom holivudskom zvijezdom i objavila njihovu zajedničku fotografiju!

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa - 1 Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa +9 Viktorija Đonlić Rađa Galerija

Viktorija Rađa u trgovini s odjećom srela je popularnu holivudsku glumicu Leslie Mann s kojom je podijelila veseli selfie.

Supruga Dine Rađe, Viktorija svoje fanove iznenadila je novim storijem na svom Instagram profilu u kojem je otkrila koga je srela.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Naime, u jednom modnom dućanu naletjela je na holivudsku glumicu Leslie Mann s kojom je objavila veseli video.  Leslie na videu maše svim Viktorijinim pratiteljima.

Rađa je na samu snimku napisala: "Ona je sve to" te tagirala popularnu glumicu. 

Sudeći prema Leslinim objavama, ona se nalazi u Parizu gdje je prije koji dan gostovala na reviji brenda  Louisa Vuittona, a društvo su joj pravile njezine kćeri Maude i Iris Apatow.

50- godišnja Leslie Mann u braku je s Juddom Apatowom od 1997. godine s kojim ima prethodno spomenute dvije kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Mann (@lesliemann)

Glumila je u brojnim poznatim filmovima kao što su "Nepodnošljivi gnjavator", "George iz džungle", "Tata od formata", "Zalomilo se" te "Ponovno 17" gdje je glumila s omiljenim glumcem Zacom Efronom.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp +25 Johnny Depp Celebrity Depp začudio promjenom izgleda, pojavio se bez zaštitnih znakova po kojima je godinama prepoznatljiv!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Fabijan Pavao Medvešak - 4 +25 Maja Šuput Celebrity Fotografiju s Fabijanom Maja je začinila i sočnim komentarom, a nisu im odoljeli ni pratitelji na društvenim mrežama!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene