Ljepotice!

Viktorija Rađa pokazala stariju sestru, koju gotovo nikad ne viđamo, Mihaela je zgodna kao i naša bivša misica!

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Mihaela Viktorija Đonlić Rađa i Mihaela Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa +13 Viktorija Rađa Galerija

Viktorija Đonlić Rađa povodom Međunarodnog dana sestara podijelila je fotografiju sa svojom starijom sestrom Mihaelom.

Bivša misica i supruga košarkaša Dine Rađe, Viktorija, ne skriva koliko je bliska sa svojom sestrom Mihaelom Đonlić.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa U braku su 22 godine Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

Njezinu sestru vrlo rijetko viđamo u javnosti, a to su obično trenuci kada joj je rođendan, pa Viktorija objavi fotke u priči povodom toga. Iako žive u različitim gradovima, ove dvije sestre ništa ne može spriječiti da budu u kontaktu. 

Povodom Međunarodnog dana sestara Rađa je u svojoj priči na Instagramu podijelila niz fotki s Mihaelom. 

Inače, Viktorija se 2019. godine preselila iz Splita u Zagreb s obitelji te je otkrila kako je prvih mjeseci nakon preseljenja bila potpuno slomljena. Nakon nekog vremena u Zagrebu shvatila je kako joj je Split zapravo bio "premalen" za neke poslovne suradnje i ciljeve.

Đonlić-Rađa je davne 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +7 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene