Privilegirani

Poseban dan za obitelj Rađu: ''Da je sve objasniti. Jedan je datum kad se nešto obilježava, a toliko je toga...''

Dino Rađa, Viktorija Rađa Dino Rađa, Viktorija Rađa Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa Dino Rađa sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Galerija

Viktorija i Dino Rađa zaista imaju poseban razlog za slavlje, zbog toga su ga oboje na jedinstven način obilježili i putem Instagram profila.

Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa na svom Insta profilu podijelila je zajedničku fotku sa suprugom i košarkašem Dinom Rađom.

Pogledaj i ovo Viktorija Đonlić Rađa ''Dok ne mijenjaš muža...'' Viktorija Rađa pohvalila se drastičnom promjenom imidža pa usput otkrila što suprug Dino misli o tome!

Na fotografiji Viktorija drži naslonjenu glavu na Dinino rame te oboje gledaju prema dolje, a ispod u opisu stoji:

"Joooj da je sve objasnit. Jedan je datum kad se nešto obilježava, a toliko je toga… najlipšeg… stvarno sam najsretniji sretanović privilegirani #sretna nam godišnjica".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Dizajnerica Matija Vujica poručila im je: "SRETNA dragima" te dodala emotikone srca, a javio se i TikToker Sandi Pego koji je također imao povoda za slavlje: "Znamo tko ima godišnjice 21.8".

Pratitelji su se također pridružili čestitkama i najljepšim željama:

"Divni ste", "Sretno vam", "Još malo pa srebrni", "Još puno takvih sretnih trenutaka".

Dino je također na svom Instagramu objavio stariju fotografiju s Viktorijom pa napisao stihove pjesme Petra Graše:

"Jel ti reka ko onako iskreno...".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Viktorija je davne 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 +21 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari u pripijenoj koktel haljini s tijesnim dekolteom pokazala tijelo koje je s mukom istesala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Zanimljivosti Rozga objavila fotografiju s našim trenutačno najtraženijim pjevačem, neki su odmah bili izravni pa pitali jednu stvar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene