Moćne Mrkićeve žene

Povratak Viktorije Rađe u ''Ples sa zvijezdama'' nakon 4 godine, zaplesala s Majom: ''Brzo su prokužile jedna drugu!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 2 Maja i Marko - 1 Maja i Marko - 2 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 +28 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Galerija

U petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' Marku Mrkiću i Maji Drobnjaković pridružila se Viktorija Đonlić Rađa.

Viktorija Đonlić Rađa bila je finalist prve sezone ''Plesa sa zvijezdama'' na Novoj TV te su upravo Viktorija i njezin ples pod mentorstvom Marka Mrkića bili velika inspiracija Maji Drobnjaković u kojoj se rodila ljubav prema ovoj umjetnosti nakon što ih je vidjela kako plešu.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

Ove nedjelje u troje su zaplesali paso doble.

''Evo me natrag nakon 4 godine i to sve zahvaljujući Maji. Ja sam jako sretna i uzbuđena zbog Maje, nisam zbog Marka, samo sam zbog Maje'', rekla je Viktorija u svom stilu.

''Plesat s Viki će ja mislim biti super jer Viki rastura'', rekla je Maja.

''Mislim da nitko nije kao Maja, a nitko nije ni kao Viki. Prokužile su jedna drugu vrlo brzo. Plan za paso doble je predstavit Maju u svjetlu u kojem je niko nije vidio, a možda puno njih to priželjkuje'', zaključio je Marko.

Na ovaj dramatični paso doble žiri je imao podijeljene komplimente.

''Neki plesovi su tehnički, neki su karakterni. Paso doble je karakteran, ženska uloga bi trebala biti submisivna što je meni nedostajalo i sve što si odradila bilo je krivo, u krivoj ulozi'', iznio je svoje mišljenje Ciboci.

''Moram priznati da sam samo žene gledala. Priznajem da sam se jako bojala zato jer je Viktorija bila finalistica i fantastična je, ali parirala si joj i tehničke si neke stvari izvela i bolje od Viktorije! Bojala sam se hoće li biti drame i izražaja, ali bilo ga je! Nastup je bio dojmljiv!'' rekla je Franka.

Larisa: ''Ja mislim da je čvrsto i stablino potrebno za paso doble da bi ga otplesala i to si uspjela. Jedna samo mala digresija, kad radiš okret glava ostaje do zadnjeg trenutka jer ti se inače gubi fokus, tu se znaš malo izgubiti, ali sve ostalo je super!'' pohvalila je Maju Larisa. 

A Igor je rekao: ''Dobro si parirala Viktoriji, ali ja još uvijek mislim da ti možeš jače. Najbolji dio je bio kad ste ti i Viktorija plesale zajedno, tada je bio savršen fokus.''

Viktorija Rađa priznala je da je bilo lijepo vratiti se u show te da su uživali plesajući ovaj jak paso doble. 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene