drže ga u neizvjesnoti

Konačno je poznato je li kralj Charles pozvao Harryja i Meghan na krunidbu, a on ovakvu njihovu reakciju baš i nije očekivao!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Princ Harry i Meghan Markle +19 Kralj Charles III. i princ Harry Galerija

Kralj Charles pozvao je princa Harryja i Meghan Marke na svoju krunidbu, što je potvrdio njihov glasnogovornik.

Princ Harry i Meghan Markle pozvani su na krunidbu njegova oca kralja Charlesa, koja će biti održana u svibnju ove godine, ali zasad odbijaju potvrditi hoće li doći ili ne.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Harry je tako od svojeg oca primio e-mail s informacijama i pozivom na krunidbu, koju će pratiti milijuni ljudi u Velikoj Britaniji i milijarde diljem svijeta, a koja će biti održana 6. svibnja, baš na četvrti rođendan njegova i Meghanina sina Archieja.

Ova se vijest pojavila u medijima samo nekoliko dana nakon što se pročulo da ih je Charles izbacio iz njihova britanskog doma, Frogmore Cottagea, što mnogi smatraju potezom koji će dodatno zakomplicirati sve njihove buduće posjete Ujedinjenom Kraljevstvu i njihov odnos.

Velika rasprava o tome hoće li Charles pozvati svojeg odmetnutog sina i snahu na krunidbu vodi se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, naročito nakon što su Harry i Meghan otkrili privatne detalje o životima na kraljevskom dvoru, ali i iznijeli niz optužbi na njihov račun u dokumentarnom filmu koji su snimili te u njegovim memoarima "Spare".

Sada je, prema pisanju britanskih medija, predloženo da kralj ponudi Sussexima priliku da iskoriste stan princa Andrewa u Buckinghamskoj palači kao znak pomirenja i da ih pokuša navesti da posjete Veliku Britaniju.

"Mogu potvrditi da je vojvoda nedavno primio e-mail iz ureda Njegova Veličanstva u vezi s krunidbom. U ovom trenutku nećemo otkriti odluku hoće li vojvoda i vojvotkinja prisustvovati", izjavio je glasnogovornik Sussexovih za The Times.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise Tom Cruise - 4 +18 Tom Cruise - 1 Nekad i sad Cruise se danas može pohvaliti savršenim osmijehom, ali nije tako uvijek bilo, pogledajte fotke s početka karijere, kad je bio daleko od ljepotana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene