''Želio je znati...''

Otkriven je razlog zbog kojeg je Harry odugovlačio odluku o dolasku na krunidbu, čekao je jednu potvrdu

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 +19 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 4 Galerija

Otkriven je razlog zašto je princu Harryju toliko dugo trebalo da odluči hoće li doći na očevu krunidbu.

Princ Harry dugo je odugvlačio davanje odgovora hoće li svome ocu doći na krunidbu, a sada je otkriven i razlog tome.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

On je, naime, bio zauzet turnirom u ping pongu te je čekao priopćenje koje će mu otkriti gdje bi, ukoliko dođe, trebao sjediti u Westminsterskoj opatiji.

Ni Buckinghamska palača ni pravni zastupnik vojvode od Sussexa danas nisu odgovorili na zahtjev za komentar, ali više od jednog izvora potvrdilo je Daily Mailu da je bilo opsežnih rasprava između Londona i Kalifornije o tom pitanju.

Jedan je rekao: ''Harryjeva strana željela je saznati, vjerojatno zato što su htjeli potvrdu, kakav je raspored sjedenja u opatiji. On i Meghan htjeli su znati iza koga će sjediti ukoliko dođu te tko bi stajao iza njih dvoje.''

Drugi izvor je dodao: ''Ovo je istina. Bilo je puno pitanja o detaljima za opatiju.''

Kad su Harry i Meghan došli u Ujedinjeno Kraljevstvo na platinasti jubilej kraljice Elizabete, pridružili su se ostalim članovima kraljevske obitelji u katedrali Svetog Pavla na službi zahvalnosti. No, na tom događanju sjedili su nasuprot Charlesu, Camilli, Williamu i Kate Middleton.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa izbačeni su s glavnih mjesta jer je njihov razdor s kraljevskom obitelji bivao sve veći.

Postojale su nade da bi krunidba mogla pružiti priliku za pomirenje, no smatra se da članovi kraljevske obitelji trenutno nemaju želje za tim.

Na sprovodu kraljice Elizabete prošlog rujna, on i Meghan bili su stisnuti u kut na kraju drugog reda sa svijećom koja je čak zaklanjala jasan pogled na vojvotkinju.

Na jubilarnoj službi u lipnju prošle godine, Harry i Meghan su bez pompe odvedeni na njihova mjesta prije nego što su stigli njegov otac i brat, a nije bilo apsolutno nikakvog kontakta očima s drugim starijim članovima kraljevske obitelji kada su ušli.

Sussexovi su se našli u drugom redu s druge strane katedrale pokraj princeze Beatrice i princeze Eugenie te njihovih muževa, jedinih članova kraljevske obitelji koji s njima još razgovaraju.

Bili su to presudni trenuci zbog kojih je Harry i sada želio znati ovaj detalj, pišu strani mediji.

Harry će na krunidbu stići bez Meghan Markle i djece, a medijski stručnjaci govore da je takva odluka donesena zbog medijske pompe koja bi se podigla, ali i zbog rođendana njihova sina Archieja koji svoj dan slavi baš na dan kad je i kraljevska krunidba, 6. svibnja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +28 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene