odrekla se nekoliko stvari

Svi pričaju o promjeni izgleda Meghan Markle: Mnogi ovo smatraju moćnim potezom, pogledajte što je to točno drugačije!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i Jessica Mulroney - 3 Princ Harry i Meghan Markle +20 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Meghan Markle promijenila je imidž te se on uvelike razlikuje od onoga kakav je njegovala dok je bila aktivna članica britanske kraljevske obitelji.

Meghan Markle pohvalila se promjenom imidža, točnije novom frizurom i prirodnijom šminkom na licu, što se smatra moćnim potezom i već je nazvana transformacijom kalifornijskog Montecita, u kojem živi s obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

41-godišnja Meghan novi je izgled pokazala u videu predstavljajući TED govor svoje prijateljice i fotografkinje Misan Harriman. Čini se da je vojvotkinja odustala od svojih uobičajenih frizura i tamne šminke oko očiju te se odlučila za nešto prirodniji izgled.

Njezin je zaštitni znak nekad bila šik razbarušena punđa, koju je imala čak i na vjenčanju s princem Harryjem 2018. godine. Također je preferirala glatke punđe s razdjeljkom po sredini ili ga uopće nije imala, kao tijekom južnoafričke turneje s Harryjem 2019. godine, a elegantnu nisku punđu imala je i na sprovodu kraljice Elizabete II. prošle godine.

Meghan je sada pokazala da joj je kosa toplije nijanse nego inače, a njezini obožavatelji i stručnjaci misle da je do toga stilskog poteza dovelo to što je željela svoj britanski kraljevski stil transformirati u minimalistički i prirodniji. Telegraphov urednik ljepote opisuje njezin trenutačni izgled uglađenim i moćnim potezom, no Meghanin vizažist Daniel Martin kaže da je Meghan oduvijek bila ljubiteljica minimalne šminke.

Šminkajući je za dan vjenčanja, Daniel je govorio o tome kako voli paziti da joj se pjegice vide i da je njezina koža savršena.

"Ona ima nevjerojatnu kožu pa je bilo lako šminkati je", izjavio je Daniel u jednom razgovoru za Graziju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 2 +7 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivšu ljepoticu i zvijezdu danas sreću po ulicama kako traži hranu po kontejnerima, teško je ovo povjerovati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari ispričala sve o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpjela: "Tukla sam ga nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz tog grada"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene