novi otužni prizori

Bivšu ljepoticu i zvijezdu danas sreću po ulicama kako traži hranu po kontejnerima, teško je ovo povjerovati!

Loni Willison Loni Willison Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 2 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison - 4 Loni Willison - 1 Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison - 3 +1 Loni Willison Galerija

Loni Willison snimljena je kako traži hranu u kontejnerima, a prizori su mnoge rastužili.

Bivša manekenka i fitness-model Loni Willison, ujedno i bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, viđena je u Los Angelesu kako prekapa po kontejnerima u potrazi za hranom.

Pogledaj i ovo Loni Willison izgubila je baš sve Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

Bivša glamurozna manekenka za kupaće kostime posljednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a nedavno je snimljena u Santa Monici dok je gurala kolica za kupnju kroz sporedne ulice.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE

Loni je javnosti najpoznatija po ulozi Kire Michaels u seriji "Expose", a bila je u braku s glumcem "Spasilačke službe" Jeremyjem Jacksonom, no njihova je burna veza završila 2014. godine nakon što ju je on navodno pokušao zadaviti tijekom pijane tučnjave.

Od njihova razlaza Loni se borila s ovisnošću i imala je problema s mentalnim zdravljem, a danas se može vidjeti kako luta ulicama, gura pretrpana kolica za kupovinu i prekapa po kontejnerima kako bi pronašla nešto za jelo.

Prije samo osam godina živjela je svoj holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na blještavim događanjima zajedno s Jeremyjem, za kojeg se udala 2012. godine. No nakon što je postala ovisna o drogama, sustigla su je teška vremena. Na ulici je prvi put snimljena u listopadu 2020., a beskućnica je otprilike od 2016. godine.

"Nisam razgovarala s Jeremyjem. Ne želim razgovarati s prijateljima, dobro sam. Ne želim da mi itko pomaže.", izjavila je tada za The Sun.

Inzistirala je na tvrdnji da može živjeti sama i da ima sve što joj treba.

''Nemam mobitel. Imam hranu i imam gdje prespavati. Novac dobijem tu i tamo, a hrane ima u kantama i u blizini trgovina. Ovdje ima puno toga", rekla je tada i rastužila mnoge.

Loni, koja je nekoć krasila naslovnice časopisa, danas nedostaju zubi, a kosa joj je kratko i neuredno podšišana.

Svoju priču o tome kako je posrnula podijelila je u jednom intervjuu za Daily Mail.

Novinari su je tada uspjeli locirati na prometnoj aveniji Melrose u zapadnom Hollywoodu, gdje se ponovno susrela s prijateljicom i bivšom manekenkom Kristin Rossetti. Tada je otkrila da je njezin nesretni put do beskućništva započeo 2016. godine kada je izgubila posao asistentice u centru za estetsku kirurgiju u Los Angelesu.

Zatim je tvrdila da je kratko radila za trgovca nekretninama koji joj je odbio platiti, što je samo doprinijelo njezinu financijskom, mentalnom i emocionalnom nemiru. Budući da nije mogla platiti račune i zadržati posao, Loni je na kraju izbačena iz svog stana u West Hollywoodu i prisiljena je živjeti na ulici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari ispričala sve o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpjela: "Tukla sam ga nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz tog grada"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene