Iz srca Londona

Krunidbu kralja Charlesa pratite izravno u specijalnoj emisiji na Novoj TV: "Spektakl kakav se nije vidio gotovo 70 godina!"

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Krunidba kralja Charlesa kralj Charles i Camilla - 2 Kralj Charles i Camilla - 3 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Kralj Charles III. I Camilla +20 Kralj Charles Galerija

Nova TV u subotu, 6. svibnja donosi izravan prijenos krunidbe kralja Charlesa III. iz Westminsterske opatije u Londonu

Kao važan događaj u britanskoj povijesti, krunidba kralja Charlesa okupit će uzvanike iz cijelog svijeta i milijune gledatelja širom planeta, a Nova TV će svojim izvještavanjem iz srca Londona te iz zagrebačkog studija donijeti jedinstvenu i autentičnu perspektivu na ovaj nezaboravan i povijestan trenutak.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Gledatelji Nove TV moći će tako pratiti ceremoniju uživo, od procesije do same krunidbe, uz najnovije informacije i reakcije iz Londona koje će donositi reporteri Ivana Petrović i Dino Goleš.

Uz izravni prijenos, Nova TV donosi specijalnu emisiju 'Krunidba Charlesa III.' koju će voditi Valentina Baus, a s njom će u studiju biti stručnjaci Marijana Grbeša i Božo Skoko, profesori na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ivica Mandić, jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka za sigurnost, vojna pitanja i stručni sukomentator Nove TV, Ivana Nanut, dnevna urednica IN magazina Nove TV te Matija Vujica, modna dizajnerica, pjevačica i kostimografkinja koji će analizirati sve aspekte ovog važnog događaja, od povijesti kraljevske obitelji do trenutne političke situacije u Ujedinjenom Kraljevstvu.

''Krunidba kralja Charlesa zasigurno je jedan od najvažnijih događaja u britanskoj povijesti povijesti i Nova TV će biti tamo kako bi svojim gledateljima pružila najkvalitetnije i najcjelovitije izvještavanje. Prenosit ćemo spektakl kakav se nije vidio gotovo 70 godina i uživo pratiti ceremoniju krunidbe novog britanskog monarha i kraljice supruge, čija obitelj godinama intrigira i zaokuplja pažnju svjetske javnosti'' izjavio je Branimir Felger, urednik specijalne emisije te dodao: ''Ovo je ujedno i društveni, ceremonijalni i modni događaj te najveća sigurnosna operacija na svijetu, pa ćemo s našim zanimljivim gostima pratiti svaki korak, ne samo kralja, već i cijele kraljevske obitelji, prenosit ćemo sav raskoš britanske tradicije, ceremonijalnu povorku, čin krunidbe s tisućama uzvanika, ali i događaje s londonskih uličnih zabava. Veseli me da na ovom projektu radi tim profesionalaca koji ima bogato iskustvo s live prijenosima sličnih događaja i uvjeren sam da će gledatelji uživati u to subotnje prijepodne prateći naš program.''

Specijalna emisija Nove TV pratit će svaku pojedinost ovog povijesnog događaja, pružiti dublje razumijevanje kulture i povijesti Velike Britanije, a istovremeno će osvijetliti i najnovije trendove u kraljevskoj obitelji, međunarodnim odnosima i politikama Velike Britanije spram ostatka svijeta, kao i branda i uloge ''Krune'' u današnjem svjetskom poretku. Gledatelji će imati priliku upoznati se s ceremonijalnim elementima krunidbe te saznati više o ulozi koju kralj Charles igra u modernom svijetu.

Prijenos i specijalnu emisiju 'Krunidba Charlesa III.' ne propustite pratiti 6. svibnja od 9 sati na Novoj TV!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene