"Očajnički pokušaj"

Što se točno krije iza odluke kralja Charlesa koju nitko nije očekivao, želi li time prikriti pravu istinu?

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Meghan Markle i kralj Charles - 2 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles - 2 Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Kralj Charles +12 Kralj Charles III. i princ Harry Galerija

Kralj Charles odlučio je da na službenom suveniru s krunidbe budu prikazani likovi princa Harryja i Meghan Markle, čime je neke iznenadio.

Odluka kralja Charlesa da jedna od posljednjih obiteljskih fotografija na kojoj su i princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton s njihovom djecom bude službeni suvenir njegove krunidbe svojevrsni je znak ponude mira u obitelji, smatraju kraljevski stručnjaci.

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William Iznenađeni? Otkriven pravi uzrok svađe između Williama i Harryja, svemu je presudio incident njima bliske osobe iz 2021. godine?

Fotografiju na kojoj svi poziraju s osmijehom snimio je kraljevski fotograf Chris Jackson povodom obilježavanja monarhova 70. rođendana u studenom 2018. godine, odnosno šest mjeseci nakon što su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vjenčali u Windsoru. Rijetka, opuštena privatna fotografija nastala u vrtu Clarence Housea prikazuje Charlesa s princem Georgeom na koljenima, Camillu kako grli princezu Charlotte i Kate Middleton, koja drži malog princa Louisa.

Iza njih princ William stoji pored svog brata Harryja, koji grli Meghan, koja se smije, a rijetko tko bi pomislio da bi se odnosi među njima mogli uskoro narušiti.

Stručnjaci tvrde da je kraljev izbor tako sretne fotografije pokušaj da svima pokaže kako su Meghan i Harry još uvijek voljeni članovi obitelji, što je za Daily Mail potvrdio kraljevski komentator Phil Dampier.

Biograf Tom Bower rekao je pak da je izbor fotografije pokušaj prikrivanja istine o tome kako ih je Megxit sve rastavio, dok je komentator Richard Fitzwilliams zaključio da Charles takvom odlukom jednostavno želi izbjeći optužbe da su Harry i Meghan izostavljeni jer su duboko svjesni onoga što oni doživljavaju kao omalovažavanje.

"Charles očajnički želi uspješnu krunidbu i žrtvovat će sve da prikrije istinu. Objava fotografije podsjeća samo na, nažalost, propuštenu priliku, ali on neće posustati", zaključio je Bower.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 1 +27 Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara Loos kao moderna princeza: U raskošnoj haljini izbacila je nogu kroz opako visoki prorez!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene