"Mislio sam da sam lud!"

Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Screenshot/Platforma X 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa - 4 Krunidba kralja Charlesa - 3 Krunidba kralja Charlesa - 2 Krunidba kralja Charlesa - 1 Krunidba kralja Charlesa - 5 +21 Krunidba kralja Charlesa - 4 Galerija

U jednoj snimci s krunidbe kralja Charlesa primijećen je sablasni lik koji je mnogima utjerao strah u kosti.

Krunidba kralja Charlesa bilo je jedno od najpraćenijih događanja u svijetu, a usred sve pompe i ceremonije kraljevski su obožavatelji primijetili i jezivog gosta u Westminsterskoj opatiji.

Pogledaj i ovo Princeza Diana nikad prežaljena Britanci nisu zaboravili svoju omiljenu princezu Dianu, pogledajte kako su joj odali počast na krunidbi kralja Charlesa

Sablasni lik u londonskoj crkvi primijećen je na jednoj od snimki koje su se proširile društvenim mrežama, a komentatori na Twitteru prozvali su ga Koscem iliti likom koji predstavlja smrt. Video je osvanuo na profilu Joea Greena, koji je prvi podijelio otkriće sablasnog lika koji hoda pokraj vrata Westminsterske opatije noseći tamnu odjeću i predmet koji je izgledao kao kosa za travu.

"Je li još netko primijetio Kosca u Westminsterskoj opatiji na krunidbi?" napisao je Joe uz video, koji je dosad skupio više od 225 tisuća pregleda.

"Hvala. Mislio sam da sam lud", "Da! Mislio sam da je vještica!", "I ja sam ga vidjela!", "Je li to netko montirao ili je stvarno netko prošao?", "Ovo bi mogao biti moj najdraži trenutak s krunidbe", "To je nevjerojatno", "Ovo nije dobar znak, zastrašujuće je", dio je komentara.

Krunidba kralja Charlesa III. održala se u Westminsterskoj opatiji u Londonu, gdje je bilo prisutno više od dvije tisuće uzvanika, za razliku od 1953. godine i krunidbe njegove pokojne majke, kraljice Elizabete, na kojoj je bilo osam tisuća ljudi.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki - 3 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki - 3 +11 Robert Prosinečki - 4 Nekad i sad Naš proslavljeni Vatreni puno se promijenio nakon što se prestao baviti nogometom, a vidljivo je da više ne mari za višak kila i izgled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene