procurili detalji

Evo kako je kralj Charles proveo večer prije krunidbe, opustio se u svojem omiljenom društvu!

Kralj Charles i Camilla Kralj Charles i Camilla Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Kralj Charles i Camilla - 2 kralj Charles i Camilla - 4 Kralj Charles i Camilla - 3 Kralj Charles i Camilla - 1 Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles i Camilla Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +8 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Galerija

Kralj Charles večer uoči krunidbe proveo je sa suprugom Camillom, dok su se ostali važni članovi kraljevske obitelji zabavljali u londonskom klubu.

Uoči povijesne krunidbe u Westminsterskoj opatiji, koja će okupiti preko 2200 državnih poglavara, kraljeva i kraljica iz cijelog svijeta i brojne druge celebrityje, kralj Charles III. proveo je mirnu večer u svojem omiljenom društvu.

Pogledaj i ovo Princ Harry evo koji je plan za njega! Princ Harry konačno se pojavio u Londonu, a način na koji je doputovao nitko nije očekivao!

Dok su se ostali važni članovi kraljevske obitelji i neki uzvanici na krunidbi okupili u londonskom klubu Oswald's, Charles je sa suprugom Camillom ostao u njihovoj rezidenciji Clarence House, piše The Mirror.

Poznato je da su kralj i njegova kraljica pratilja zajedno večerali, a zatim su se vjerojatno uputili u krevet, jer su se ujutro rano morali uputiti u Buckinghamsku palaču kako bi obavili posljednje pripreme prije ceremonije krunidbe.

Inače, Charles se u Clarence House, bivši dom svoje bake kraljice majke, uselio 2003.

Rezidencija, građena između 1825. i 1827. prema nacrtima arhitekta Johna Nasha, omiljeno je boravište kraljevskog para i njihov je dom 20 godina.

Uvelike je obnovljena i preuređena prema njihovom ukusu, a sadrži mnoge primjerke iz Karlove zbirke umjetnina i mnoštvo obiteljskih fotografija.

Nalazi se nedaleko od Buckinghamske palače, a pored nje je palača St. James.

Vrt rezidencije proteže se na otprilike 2000 četvornih metara, a ispunjen je lavandom i sadrži sunčani sat u spomen na kraljicu majku.

Zelena površina je tamo od 16. stoljeća otkako je ograđeni vrt napravljen za engleskog kralja Henrika VIII. i njegovu obitelj.

Prijestolonasljednik s najdužim stažom u britanskoj povijesti bit će okrunjen u Westminsterskoj opatiji na ceremoniji koja će biti prožeta veličanstvom njegovih slavnih predaka, ali također će obuhvaćati i naglasiti ponosnu raznolikost moderne Britanije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 +30 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene