njegova miljenica!

Kralj Charles izgradio je poseban odnos sa snahom Kate, o kojem najbolje govori način na koji je oslovljava

Kralj Charles i Kate Middleton Kralj Charles i Kate Middleton Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Kate Middleton Kralj Charles i Kate Middleton Kralj Charles i Kate Middleton Kralj Charles, Kate Middleton i princ William Kralj Charles i Kate Middleton Kralj Charles, Camilla i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 3 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 +9 Kate Middleton i princ William - 2 Galerija

Kate Middleton više od desetljeća dio je kraljevske obitelji, a tijekom tog vremena razvila je vrlo prisan odnos sa svojim svekrom kraljem Charlesom III.

Princeza od Walesa Kate Middleton udala se za princa Williama 2011. godine i otad je važna članica kraljevske obitelji, a njezin svekar kralj Charles III. čak je oslovljava kao svoju "dragu snahu".

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Kate je izgradila blizak odnos sa svim važnim članovima kraljevske obitelji, uključujući i pokojnu kraljicu Elizabetu II., no čini se da se tijekom godina najbolje povezala sa svekrom.

Kate i Charles često su zajedno su pohodili kraljevska i razna druga događanja, provodili su skupa blagdane i mnogo su puta fotografirani u prisnim trenucima.

Na fotografijama koje možete pogledati u galeriji punac i njegova snaha izgledaju kao da zbilja uživaju provodeći vrijeme jedno s drugim, a Kate djeluje potpuno opušteno u kraljevu društvu.

I princ William vrlo je blizak sa svojim ocem, od kojeg će jednog dana naslijediti tron i krunu, dok o Charlesovu odnosu s njegovim mlađim sinom, princem Harryjem, najbolje govori odluka o njegovoj ulozi i mjestu na krunidbi.

Naime, bivši kraljevski batler Paul Burrell tvrdi da će Harry sjediti čak deset redova iza ostalih starijih članova kraljevske obitelji na očevoj krunidbi, kao i da će možda imati malo vremena za razgovor s ocem i bratom.

Dodao je da nema šanse za pomirenje između vojvode i ostatka njegove obitelji nakon posljedica njegovih bombastičnih memoara "Rezerva" ranije ove godine.

Harry je na krunidbu došao sam, a njegova supruga Meghan Markle ostala je u Kaliforniji s njihovom djecom, sinom Archiejem i kćeri Lilibet.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 +30 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene